Malo za hec

ODPRTJE RAČUNA Ona: Dober dan,kaj lahko storim za vas ? On: En posrani račun mi odprite. Ona:Prosim ?Verjetno vas nisem prav razumela ! On: Kaj je tu za razumet ? V tej posrani banki bi rad odprl en kurčev račun ! Ona:Oprostite, ampak v takem tonu res ne morete govoriti z mano . On: Poslušaj krava, če bom hotel s tabo govorit,ti bom povedal. Zdaj bi rad samo odprl en klinčev račun !!! Ona: Mislim, da bom poklicala direktorja banke..... Ona stopi do direktorja banke, z njim nekaj časa vneto razpravlja in oba se nato vrneta do stranke. Direktor: Oprostite, kaj obstaja mogoče kakšen problem ? On: Ja, obstaja en prekleti problem.Na lotu sem zadel 15 miljonov eurov in bi rad v tej klinčevi banki odprl en vsrani račun ! Direktor: Ja, in ta grda kuzla z premalimi joški vam dela probleme ??!! Sicer nisem pristaš grdih besed, vendar ta je dober Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 01. sep 2006 09:31:54 Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 01. sep 2006 09:35:37
Petelin kaže svojim pipikam na dvorišču nojevo jajce: "Nočem vas kritizirati, drage moje dame. Rad bi pa, da dobro pogledate, kako te stvari počnejo v inozemstvu!" tumpika
Tale je lokalpatriotski, ne bom imenoval mest, naj bojo mesto A in B. Dva prijatelja v B se pogovarjata: - si bil kaj na dopustu ? - bil - kje si pa bil ? - v A - in kako je bilo ? - ja, mene so pretepli, ženo pa posilili. - u, madona, kaj pa drug let, boš šel na dopust ? - ja, bom - kam pa ? - menda spet v A - zakaj pa ? - žena tako hoče. ežoj
Policijski zapisniki (Biseri brez primere) Najlepši policijski biseri - nekaj povsem resničnih izpisov iz policijskih zapisnikov 1. "17. oktobra zvečer je omara padla na gospo J.P. Gospa ni klicala medicinske pomoči, ker ni mogla prilesti izpod omare. 2. "Oškodovanec se je pritoževal zaradi noža, zabodenega v nos." 3. "Obsojeni M.K. je bil človek nevaren okolju - kar je zaslužil, je vedno zapil." 4. "Priča je zadnjič videla žrtev med padanjem iz petega nadstropja." 5. "Obtoženi je uporabljal necenzurirane besede, vendar jih ni ciljal v oškodovanko, ampak mimo." 6. "Obtoženi se je v temi zaletel v nek predmet, ki se je slačil." 7. "Vinjena K.S in T.N. sta kršila red na plesišču, zato sta zgoreli dve klopi." 8. "Ali so bili v spolnih organih posiljene ženske najdeni tuji spermiji? Ali je znano, s kakšnim konkretnim spolnim organom je bila posiljena? Ali so na spolovilu prisotni znaki samoobrambe?" 9. "Pajser, s katerim so bili vlomili v stanovanje, je spominjal na črko, katere v abecedi ni." 10. "Na postelji je ležal oškodovanec. Narodnost - litvanska, vonj - vinjenega človeka, a razbit nos je bil podoben starogrškemu. Postava aziatska - široka ramena in ozki kolki." 11. "Glede raztrganih spodnjih hlačk oškodovanke L.N. moram izjaviti to:"Med aretacijo mi je trgala činske priponke in si jih je tlačila v hlačke. Od tam sem svoj čin izvlekel, njenih spodnjih hlačk pa se nisem dotikal." 12. "Ko sem na cesti zagledal dva moška, ki sta se tepla, sem jih poskušal pomiriti, ampak je bilo že prepozno, ker je eden od njih že ležal na tleh in se ni premikal." 13. "Oškodovanec je vrgel vame sekiro. Ta je zadela moje čelo in odskočila od njega, potem pa se je zarila v nogo oškodovanca." 14. "Zadržani V.L. je od prodajalke zahteval vodko in ostale seksualne usluge. " 15. "Potem ko se je vrnil iz službenega potovanja, je državljan D.K. našel v svoji kopalnici nagega soseda in se je odločil končati njegovo ž ivljenje z neresničnim samomorom. " 16. "Zadržani prodajalec S.B. je udaril upokojenca R.J. z kosom mesa, v katerem so obtičali umetni zobje upokojenca." 17. Zabeleženo v časopisu v kroniki: Policija odkrila truplo pod parketom v zapuščeni podstrešni sobi. Domnevajo, da ne gre za samomor. Nena Nena-morje
Pripravnik brije stranko. Delo mu gre dobro od rok, dokler ne pride mimo mojster. Takrat se pripravnika poloti trema in rahlo vreže stranko. Mojster mu hoče primazati klofuto, toda pripravnik se skloni in klofuto pokasira stranka. Pripravnik dalje brije brez napake, dokler se ob njem spet ne pojavi mojster. Spet se ga poloti trema in rahlo vreže stranko. Mojster mu spet hoče primazati klofuto, toda on se pravočasno umakne in klofuto spet pokasira stranka. Pripravnik dalje brije, dokler po nerodnosti ne odreže stranki ušesa. Takrat pa stranka reče: "Skrij nekam to uho, če mojster to vidi, me bo ubil!" Nena Nena-morje
Slovenec na zmenku z Avstrijko opazi, da nima obrvi. Obzirno vprasa:"Raziren?" "Nein, populen," mu odvrne ona. Ko se pricne slaciti, on opazi, da tudi pod pazduho nima dlak. "Populen?" vprasa z zanimanjem. "Nein, reziren," mu znova odvrne ona. Ko Slovenec opazi, da tudi tam spodaj nima dlak, vprasa: "Raziren?" "Nein," mu odvrne ona, "abnutzen!" val
JANEZEK Učitelj vpraša učence če kdo misli, da je neumen, naj vstane. Čez nekaj časa pa vstane Janezek. Učitelj ga vpraša: A ti misliš da si neumen? Janezek pa mu odgovori:" NE, samo srce me boli, ko vidim, da samo vi stojite. val
Janez zagleda Micko v kopalnici. Pristopil je k njej in s prstom pritisnil njeno prsno bradavičko. "Kaj pa to pomeni?" je vprašala. "Zvonim!" "In zakaj?" "Spodaj stoji nekdo, ki bi želel vstopiti!" val
Starejši par ima prometno nezgodo in že se dvigata v nebo. Med čakanjem na to, da jima dodelijo sobo v večnosti, se ozirata naokoli. Žena je očarana, krajina jo navdaja z mirom in zadovoljstvom: "Dragi, tukaj je super. Res sem srečna, da sva prišla sem." Stari izbruhne: "Če ti ne bi toliko težila z zdravo prehrano, bi bila tukaj že pred 15 leti!!!" val
Prepisana iz sosednjega foruma, ampak meni zelo všeč. Kakšna je razlika med moškim in baterijo? Baterija ima vsaj eno pozitivno stran. Lumpica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti