Malo za hec
Politik Janez J. se zjutraj zbudi, stopi na balkon in v snegu zagleda s scanjem napisano: "Janez J. je pra**c." To ga seveda močno razjezi. Pokliče šefa varnostne službe in mu naroči, naj takoj poišče storilca. Policaji podpis fotografirajo in vzamejo vzorce urina. Čez teden dni šef policije poroča rezultate rekoč:"Imamo popolne rezultate. V zvezi z njimi vam moram sporočiti eno dobro in eno slabo novico. "Janez J.: "Povej najprej dobro novico!" Policaj: "Urin je 100% od Boruta P." "Saj sem vedel!" odvrne Janez J. "In kakšna je slaba novica?" "Pisava je od vaše Urške."![]()
![]()
Možakar pripoveduje, kako je bilo pri zdavniku, ko mu je pregledoval zlato žilo. ...nagnil sem se naprej, on je stopil za mano in je desno roko položil namoje rame, z levo pa .........ne ne, levo roko mi je položil na rame, z desno pa ......
(...Tisina...) - Mater mu .. obe roki je imel na mojih ramenih ....
Nena-morjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento

Svinjska ribica