Ploščati špageti z morskimi sadeži
| Tanja05 je napisal/a: |
Uporabnike konvekcijske pečice lepo prosim za pomoč: za kakšen namen se uporablja kovinski pladenj z luknjami. Ali posodo, v kateri kuhate obaro, juho,...postavite v stekleno posodo? Kot sem že omenila, moja pečica ima zelo pomanjkljiva navodila, tako da bi bila zelo hvaležna za kakršno koli informacijo glede uporabe. Hvala in lp, Tanja05 Sporočilo je spremenil(a) Tanja05 dne 04. 2009 11:25 |
| Tanja05 je napisal/a: |
Uporabnike konvekcijske pečice lepo prosim za pomoč: za kakšen namen se uporablja kovinski pladenj z luknjami. Ali posodo, v kateri kuhate obaro, juho,...postavite v stekleno posodo? Kot sem že omenila, moja pečica ima zelo pomanjkljiva navodila, tako da bi bila zelo hvaležna za kakršno koli informacijo glede uporabe. Hvala in lp, Tanja05Zdaj najbrž že veš tudi meni ni bilo jasno pa mi je mož rekel da mora pasat v luknjo....in to je spodaj pod posodo... |
Ja, "vaja dela mojstra" ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti z morskimi sadeži

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)