Aparat za peko kruha

Vsekakor je cenejša varianta, da zakurimo to "pečico" kot pa ono veliko Če boš tudi ti kaj "iznašla" poročaj. Sončen pozdravček! Solzica
Mene pa zanima glede na to, da imam prav tako idejo kupit ta aparat za peko kruha, kaj priporočate od novih modelov in če slučajno kdo ve za kako akcijo. POLEG tega pa bi vprašal, tisti ki imate doma ta aparat, koliko ga dejansko uporabljate in koliko še vedno kupujete kruh v trgovini. Hvala! :) Bliskec
Bliskec, bi ti priporočala, če nisi daleč od meje z AUT, da pogledaš tam, zato, ker imajo v Metroju v akciji te aparate za borih 50 EUR in čisto nič drugače ne pečejo kot ta iz Interspara, recimo Clatronic ali pa Severin. Sama imam Clatronica BB2605 se mi zdi, uporabljam pa ga vsak drugi dan. Kruha v trgovini več ne kupujem, razen če res ni zelo zelo nujno. Pa še vsak dan lahko ješ malo drugačen kruh. Mislim, da se bodo vsi, ki aparat imajo, strinjali z mano. Tudi mami sem ga podarila, ker je bila zelo navdušena in par kolegic ga je tudi že kupilo. Skoraj bi si že provizijo zaslužila NE ODLAŠAJ DOLGO Z NAKUPOM!!! Solzica Sporočilo je spremenil(a) solzica dne 16. jul 2003 15:35:32
Kje pa je ta Metro, katerega omenjate? Zivim blizu AUT meje, vendar ne vem, ce na pravem koncu lp Dana
http://www.metro.at/german/default.cfm METRO Cash&Carry v Grazu. Mislim pa, da je v Celovcu tudi. Solzica
Men se pa tale profi brotbackautomat dopade. http://kuechengeraete-verkauf.de/Brotbackautomat.ht Bliskec
Ni vam treba v Avstrijo po pekač kruha. Lahko ga naročite pri nas po internetu na naslovu www.tipex.si poglejte pod Izdelki za dom. To je aparat vrhunske oblike in kvalitete po zmerni ceni znamke PRINCESS. Ima dve mešalki in ob 9. pripravljenih programih še možnost priprave svojega programa. Prepričajte se, ne bo vam žal! Stanko Kovačič
Ja, ampak v AUT stane to skoraj 3x manj :) Speče pa čisto enako. Solzica
Ja res je, se splača dat 70 EUR+stroški. Pa še vedno ne pride čez 20 jurjev. Bliskec
V Merkatorju sem našla Severinov pekač kruha model 398.. Zadnje št. se ne spomnem. Vem, da je 715 KW. Glede na to, da na škatli piše vse v nemščini, me zanima ali so priložena navodila za uporabo in recepti v slovenščini. Tanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti