Masa za čevapčiče

Zanima me, kje v Ljubljani je možno kupiti / naročiti ZARES DOBRO maso za čevapčiče oziroma narejene čevapčiče pripravljene za piknik?

Bliža se mi okrogla, bliža se mi piknik, pa ne bi rada, da pečemo kakšno slovensko različico lulčkov.

)

V naprej hvala

Petrina

Petrina1

Na Gosposvetski v Ljubljani v Donner Kebabu sem videla v izložbi reklamo za prodajo mase za čevapčiče. Po moje bi znala biti dobra. Mogoče bi kupila manjšo količino za poizkušnjo in se potem odločila.) Julija
Moj bratranec pravi, da najboljšo maso dobi v Zagrebu (morajo biti res dobri, če se mu za to lušta it v Zagreb). Sicer pa Kavčič na Drenovem griču (vsaj mislim, da je to Drenov grič). LP ZIMA
js jih zmeraj kopujem v mercatorju, so nam dobri pa lepe oblike... smao danes jih niso meli lucijana
Včasih se je dalo maso dobiti tudi pri Čadu. sissi
vprašaj pri Jovotu, mogoče se da kaj zmenit... Drejček
Definitivno najboljša masa za čevapčiče, po mnenju kateregakoli prijatelja ali znanca, ki jo je probal, je masa iz mesarije Gregorc v Murgle-centru. V bistvu ni masa ampak že kar narejeni čevapčiči za cca. 1000SIT kg. Je res odlična in bolše še nismo uspeli dobit nikjer v Ljubljani. Odlične ima tudi ostale, že pripravljene zadeve za na žar, kot so rebra v paci, T-Bone stake, mehiške pleskavice...pa kup štosnih mesnih zrezkov za otroke, oblikovanih v medvedke, pse ipd. Sašo:) thorin
O, super, res hvala za toliko dogovorov, nekja od tega bo že moralo biti v redu. Lp Petrina1
A ne bi mogoče sama naredila mase po pristnem srbskem receptu? Kyara
Kyara je napisal/a:
A ne bi mogoče sama naredila mase po pristnem srbskem receptu? Kyara
Kakšen pa je pristen srbski recept za čevapčiče??? escada
Meni je zelo ljuba mešanica Kotanyi. Samo če delaš po navodilih, so čevapi hudo slani. Tam piše, da ge ena vrečka za pol kile mesa, čisto dovolj pa je, da se da eno vrečko v kilo mesa. Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti