Ce npr. zamesim z multipraktikom zjutraj pizza teso.. s suhim kvasom.. in ce dam v hladinik, da me caka ze naprejeno ko pridem iz sluzbe domov.. a mislite, da bi mi v hladilniku prevec narslo? Imate kaksne izkusnje s tem?
LP,
Heike
Ce npr. zamesim z multipraktikom zjutraj pizza teso.. s suhim kvasom.. in ce dam v hladinik, da me caka ze naprejeno ko pridem iz sluzbe domov.. a mislite, da bi mi v hladilniku prevec narslo? Imate kaksne izkusnje s tem?
LP,
Heike
Imam vprašanje: zadnjič smo doma delali pice, pa smo se že nasitili in zadnje pice nismo dali v pečico, ampak zavili s pladnjem vred v folijo in jo dali v zmrzovalnik. Zanima me, kako naj se lotim peke te pice. Naj jo odtajam in dam v vročo pečico ali naj dam kar zamrznjeno v pečico, katero postopoma segrevamo ali naj jo dam kar v vročo pečico? Kako bo najbolje izpadlo? Je pa pica standardna - kečap, šunka, sir in olive.
JejžaZmrznjeno, normalno.
lp
cervus...in v 20 stopinj bolj vročo pečico, kot je v navadi, po 2 minutah znižaš na normalo.
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pesto palačinke

Kruhove kroglice