Lep pozdrav!
Tudi midva s fantom imava podobne tezave. Nekaj dni nazaj sva nasla predvsem v spalnici nekaj mravelj...okoli 30, mogoce malce vec.Prihajale so skozi razne spranjice pri balkonskih vratih.Postavila sva tiste hiske, ki so take bele, okrogle in ploscate, vendar samo dve, pri vratih in pri oknu.Ne veva ce je to sicer dovolj?Pospricala sva tudi z Baygon sprejem in naslednji dan se z Raid peno v spreju, ki se menda posusi in naredi neko prepreko za dva meseca.V bistvu dvomim da to kaj deluje no

Pred hiso smo odkrili da imajo majhna mravljisca in od tam lezejo po stenah navzgor vse do tretjega nadstropja

zato so sosedje nasuli strup tudi pred hiso.No naj povem se, da mravlje v stanovanje ne hodijo v grucah

ampak tako...recimo na dan jih najdeva okoli 10, pa se to vsako posebej.Zato me zanima, ali imam kaksno podlago za paniko, da se to se bolj razsiri kljub strupom

Lastnik stanovanja nama je tudi povedal, da pridejo vsako leto spomladi, nekaj casa rinejo noter, poleti pa kar zginejo.Kako je to mozno?Naj se povem, da sva se vselila lani pozno poleti in da od takrat pa do zdaj nisem nikjer videla nobene mravlje.V bistvu me najbolj skrbi da bi se naselile v fasado in si ustvarile gnezdo

No upam da vas nisem prevec zamorila z mojim dolgim postom in se vam lepo zahvaljujem za odgovore!

bejbigrl