Kaj prinesti iz kitajske?

anja27  

član od: 2.6.2005

sporočila: 1085

tema odprta - 6. apr 2006 21:13 | ogledi: 2.253 | odgovori: 3

Moja mama konec meseca potuje v Kitajsko. Zanima me, kaj se splača prinesti od tam. Za odeje iz svile že vem (so že na spisku), še kaj drugega - morda bolj kuhinjskega? Za vse nasvete že vnaprej hvala!

LP

Anja

atic  

član od: 19.8.2005

sporočila: 218

6. apr 2006 23:38

tudi moj mož pogosto potuje na Kitajsko. Ker je potoval v različne predele, je prinesel tudi različne stvari. Zelo dober je kitajski zeleni čaj, pa seveda oblačila iz sville. Meni je prinesel zelo lepo spalno srajco s kimono. Baje se dobijo zelo poceni rečni biseri, različinih barv od črnih, roza do belih, vendar se dobijo v predelu Pearl river. Zanimivi so tudi različni okraski iz porcelana od zmajev do majhnih muck.. Če doma pripravljaš kitajsko hrano, ti lahko prinese začimbe. Nad kitajskimi slaščicami pa nismo bili navdušeni in so po nekaj mesecih iz omare romale v smeti. Izplača se kupiti tudi ročne ure, vendar je zanje bolje plačati nekaj dolarjev več, ker so zelo dobre kvalitet in super ponaredki originalnih ur. V Hong Kongu se splača kupovati tehnične stvari - kamere, MP3 playerje, potovalne torbe... Izbira je odvisna od področja, ki ga bo tvoja mama obiskala na Kitajskem. atic

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

7. apr 2006 10:50

DVDji (najverjetneje sicer piratski) po cetrt dolarja, s kvaliteto imamo odlicne izkusnje:))))) lp, proxima

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8698

7. apr 2006 11:52

Ko je pred leti sin bil na Kitajskem je prinesel: svileno pižamo, svileno pižamo, prevleke za blazinice, tisti špičasti klobuk, potovalke, nahrbtnik... seveda, male glinaste vojake. Prvo kaj je naredil, ko je vstopil v stanovanje, šel na WC ter objel školjko. Posledice nostalgije po trekingu. Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti