prosim za pomoč ;)) rada bi spekla štrudel iz doma narejenega testa, ki se lepo vleče in ne trga - ali mi lahko kdo pomaga ?
hvala in LP,
irena
apple
prosim za pomoč ;)) rada bi spekla štrudel iz doma narejenega testa, ki se lepo vleče in ne trga - ali mi lahko kdo pomaga ?
hvala in LP,
irena
apple
Ja, pooljena kepa v polivinil vrečki, v hladilniku, brez problema. Sploh se pa tako testo zelo dobro zamrzne in odmrznjeno vleče.......kolikor ti duša da.
rimljanka - zasebno mnenje
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
teta torta - hvala za razlago. Enkratno, še mama si je prilepila list v svojo knjigo, čeprav je kuharica 1A!
Res je, da so podobne razlage iz vseh vetrov, vendar je ta razlaga res enkratna in predvsem _ VEDNO USPE!
TittaSe pridružujem tittinem mnenju, ta razlaga je ena najboljših, ki sem jih prebrala na teh straneh.
Odkar sem jo prebrala, delam štrudel točno po teh navodilih. Pa ne samo štrudla, ampak vse slane in sladke jedi z vlečenim testom.
Saj sem prej tudi vlekla testo, včasih uspešno, dostikrat pa ne. Zdaj mi pa res vedno uspe.
Še kakšno takšno učno urico teta torta, vsi je bomo veseli!
nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Toscanska panzanella

Schwarzwald kocke