Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado
| Minka je napisal/a: |
| Jaz sem tudi imela te vodne kristalčke pa sem bila od začetka navdušena potem pa ne več Srečna družina - www.bambino.si |
| runo01 je napisal/a: |
| Glede vodnih kristalčkov me zanima,če morajo biti obvezno v stekleni posodi.
Jaz nisem imela suhih fig in sem dala suhe marelice,a je ravno tako dobro,upam da se mi ne pokvari.
Lep sonček. |
_danilo_ , če nisi doslej uspel dobiti kristalčkov mi napiši svoj naslov na zasebno sporočilo.
Cila| Julya je napisal/a: |
| Jaz tudi lahko dam gobice mlečnega kefirja. Se mi množijo kot gobe po dežju. |
| Jelenckova je napisal/a: | ||
|
Gobice se začnejo same delit, ko so dovolj velike. Lahko pa jih enostavno sama razdeliš, odvisno od velikosti, na dva ali tri kose.
JulijaHm, meni so se mlečne gobice čez zimo tudi množile "kot gobe po dežju", zadnja dva meseca pa ni čisto nič zrasla. Sedaj ne vem, ali ji letna atmosfera preveč ne paše, ali je bilo krivo, ker sem nehala komplicirati s plastičnimi žličkami in sem jo pobirala iz kefirja (vedno priplava na vrh) in izpirala kar na roki. Se mi zdi, da zdaj, ko sem znova prešla na žličko, ponovno raste. Ali pa zato, ker se je malce shladilo?
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado

Zvezdice alla Alfredo