Hofer
Ojla,
mene pa zanima, če je katera zadnje dni kupovala navadno belo moko v Hoferju. Jaz sem jo kupila 5 kg (po tem, ko je kakih deset dni niso imeli) in je totalna katastrofa - na količino vode, za katero sem običajno dala cca 600gr moke, sem sedaj porabila cca 750gr
.
No naslednji dan je mož delal krompirjeve svaljke in je tudi rekel, da nikakor ni mogel narediti pravega testa in je moral neprestano dodajat moko, tako, da je tistih svaljkov ratalo še za vsaj en obrok za našo familijo.
A je še katera to opazila??
Moram pa reči, da sem bila do tega zadnjega nakupa s to moko zelo zadovoljna, pa tudi tiste mešanice sem občasno kupovala in so bile tudi OK.
rrrTudi jaz nisem opazila nobene razlike pri moki. Kupila sem je 10 kg, ker pečem kruh doma. Kruh je bil čisto ok, kot vedno.
Mi smo čisto nori na francoske rogljičke. Posebej jaz sem čisto izgubljena, če zjutraj zraven kave ne pojem dveh. Pa tudi te italijanske zavite klobase so dobre. Sicer ne tako kot v prejšnji italijanski akciji, ampak vseeno.
Sicer sem si v Hoferju nakupila ogromno športne garderobe znamke Crane, ki je zelo kvalitetna, pa še poceni.
AnjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pistacijeve rolice

Poširane hruške