Nasveti in triki

Res rimljanka ,še posebno če imajo leče.... lp goga
hahaha, tudi sinovi. Uporaben je vsak, ki je v bližini! Naca

Sem že napisala pod ustrezno temo, pa bom še tu, morda bo komu v pomoč:

pri pranju s pralnimi oreški se izognete potemnitvi bele barve, če oreške zavijete v eno do dve krpici, ki jih prodajajo kot lovilce barv. Belila pri tem sploh ne potrebujemo.

Cila

Jaz pa med belim perilom dam 1 plavo nogavico in pride tako belo perilo, da oči bolijo

Anamarija

Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 27. avg 2008 10:29:43

Če pride ričet preveč redek in to opazite šele, ko je že kuhan, ga na hitro lahko zgostite s kosmiči - ječemnovimi ali ovsenimi. Sprobano včeraj, nihče ni nič opazil.

Cila
Kepa, madež pokapaj z belim oljem, podrgni, potem pa kakšno čistilo za madeže, da odstraniš maščobo. lp
Moj ati ima kar bolezensko razpokane pete, poskusilč je že, da namaka noge 20min v toplo slano vodo potem pa "pošmirgla" , pa namaže z ognjičevo kremo. To mu nič ne pomaga. Imate zanj mogoče kak nasvet? femica

Naj jemlje b- vitamin, meni zelo pomaga... lp

peter
ok, hvala za odgovor femica
femica je napisal/a:
Moj ati ima kar bolezensko razpokane pete, poskusilč je že, da namaka noge 20min v toplo slano vodo potem pa "pošmirgla" , pa namaže z ognjičevo kremo. To mu nič ne pomaga. Imate zanj mogoče kak nasvet? femica
meni so vsec kar DM-ove kreme za nego nog, znamka balea. Uporabljam tole, z ureo: http://kozmetometer.planet-lepote.com/censura.php?cmd=de Meni se zdi enakovredna Schroll-ove, le da je precej cenejsa. LP, R.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti