Vendy, tudi mladina to počne na isti način, kot starejši kolegi v vojski. Bref desinfect pa krtačka pa gremo![]()

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)
Vendy, tudi mladina to počne na isti način, kot starejši kolegi v vojski. Bref desinfect pa krtačka pa gremo![]()
Sara.vidmar - poskusi s čistili za nerjavečo pločevino. Z njimi marsikdaj čistim tudi emajlirane pekače. Za ploščo pa na navodilih za moj štedilnik piše, da lahko od časa do časa nanjo damo par kapljic strojnega olja in dobro zdrgnemo z mehko krpo. Madežev sicer ne odstrani, izgleda pa lepo osvežena.
Cila| elaphus je napisal/a: | ||
Pika1, če imaš pa toliko čebule za sesekljat, pa raje vklopi multipraktik ali pa palični mešalnik. LP cervus |
Komur sekljanje česna dela prevelike preglavice naj se ogleda še za ponudbo "enostročnega" česna. Sama sem ga kupila pakiranega v mali pleteni cekarček in sem z njim izredno zadovoljna. Velikosti manjše čebule, reže se še bolje kot čebula, ker je strok poln, okus enak ali morda celo intenzivnejši. Eno veliko pomanjkljivost pa žal ima - je dražji od običajnega.
CilaNaca, saj bi namesto hčere bili uporabni tudi sinovi, a ne? ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)

Mehiške taco košarice