Da prihranimo več omake, testenine zabelimo z oljem!
Čau Cila!
Za dober izgled imejte usta do ušesDa prihranimo več omake, testenine zabelimo z oljem!
Čau Cila!
Za dober izgled imejte usta do ušesAnamarija1, dobra ideja
Posebej za takrat, ko je treba dati na mizo krožnik-dva več, kot smo vnaprej predvideli.
CilaNi kulinarično ali pa tudi ? Da ne bo treba za branje vsakega recepta iz interneta natikati očal ponavljam še tukaj:
Namig za pomoč pri prerisovanju vzorčkov interneta (in sploh gledanju malih sličic, branju drobne pisave ...) : če so premajhni, povečajte zoom. Ali desno spodaj, kjer je lupica s + in zraven 100%, ali pa greste na wiew (pogled) in tam izberete zoom (povečavo).
Cila
| kleo je napisal/a: |
| zadnjič mi je zmanjkalo deževnice in sem v likalnik natočila vodo iz pipe, sedaj pa mi likalnik spušča skozi luknjice umazanijo. Na belih cunjah ostanejo rumenkasti fleki. Saj vem da ne bi smela točiti vode iz pipe, ampak,... S čim lahko likalnik očistim? kleo |
Zamrznjena riba bo kot sveža, če je bomo odmrznili v mleku.
Kuharca Anamarija brez glave| Yantares je napisal/a: | ||
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro

Bujta repa