Tudi tega nisem vedla, hvala elaphus, se strinjam s tabo, da sol bolj paše kot kis!
lp!
Anamarija
Tudi tega nisem vedla, hvala elaphus, se strinjam s tabo, da sol bolj paše kot kis!
lp!
AnamarijaZa topljenega ne ![]()
lp
cervus| renata69 je napisal/a: |
| A to drži za katerikoli sir?renata69 http://renata69.moj-album.com/ |
Ja, Renata69! Naj še povem, da to je preizkušeno, saj sem prebrala v italijanskem kuharskem portalu in tam ne pišejo kar tako....
v tri dni...
Sicer pa elaphus, sej krpo s kisom stisneš ne? Če pa je krpa, una druga preveč slana, tudi ni vredu ne?
A bo dovolj vejic?![]()
![]()
Vsekakor sol deluje, ker pač odtegne vodo bakterijskim celicam. Po moje bolje kot kis.
Tako, kot je napisala elaphus, mi je svetovala spomladi Dalmatinka, ko sem pri nje kupovala domači ovčji sir. Me je skrbelo, da nebi zdržal do Velike noči, pa res ni, smo ga prej pojedli![]()
Koristno in preizkušeno
Po uživanju čebule, da ne bo smrdelo iz ust si po temeljitem ščetkanju pošpricamo s Angalom s spray.
Nihče ne bo ugotovil, da ste uživali čebulo
.
Tale pa bo za drugo leto...
Če vas komar piči, da ne srbi, na pik takoj nanesemo stick deodorant "Neutro Roberts" ![]()
v trenutku neha srbeti.
| zima13 je napisal/a: |
| Lak za lase. Madežev od kemičnih svinčnikov se lahko rešite z lakom za lase. Snov razpršite po madežu in ga pozneje odstranite z mokro krpo. |
Tega pa nisem nikoli slišala, hvala za info!
AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Bučni pire iz rumene buče