Kaj beremo?

Astrid Lindgren: Pika Nogavička
Ivan Sivec: Mojih prvih šestdeset sladko-grenkih stvari in ljudi
Irena Velikonja: Življenje brez psa

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Haruki Murakami: Kronika ptiča navijalca

bezi

Eva Cassady: Shujšajte z ljubimcem. Prav zabavno branje☺.

Fora

Analfabetka, ki je obvladala računstvo, avtor Jonas Jonasson. 

Ava

Sporočilo je spremenil(a) Ava dne 27. 2015 19:01

Uživala sem v branju Stoletnika, ampak Analfabetka me pa po prebranih 300 straneh še kar pušča hladno. Mogoče sem pričakovala preveč ...

Eros /psi/; knjiga o spoznavanju samega sebe in prepoznavanju značajev. Mogoče ne sede takoj, ampak se splača prebrati (po navodilih), ker se v kateri od zgodb najdeš. Dobra- nekaj posebnega.

181604

DUŠAN DIM; Distorzija

IVAN ZUPAN; Lectovo srce

DUŠAN JELINČIČ; Biseri pod snegom

JO NESBO; Rotkehlchen

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Camilla Lackberg- Kriminalke iz Fjalbacke- Ledena princesa, Pridigar,Kamnosek, ....

marjja

Inferno Dana Browna - napeto, vendar čist preveč razvlečeno.

rrr

Po Beli Masajki pred nekaj leti, sem zdaj prebrala še nadaljevanje zgodbe o njenem življenju v Švici: Zbogom, Afrika. Prijetno, občuteno.

BABI 2+2

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti