Pravkar prebrana Leila:Poročena pod prisilo.Govori o punci maroških priseljencev v Franciji,ki živijo po tradiciji.
Priporočam pa tudi knjigi avtorja,ki je otroštvo preživel v mojem kraju. Danijel Artiček:Glažarjev sin in Obiralka hmelja.
granatkaPravkar prebrana Leila:Poročena pod prisilo.Govori o punci maroških priseljencev v Franciji,ki živijo po tradiciji.
Priporočam pa tudi knjigi avtorja,ki je otroštvo preživel v mojem kraju. Danijel Artiček:Glažarjev sin in Obiralka hmelja.
granatkaNajlepša hvala obema ![]()
Prijetno počitniško branje (slovenska avtorica): Erika Erikson, Izgubljena v ljubezni
rdkapicaSaj ne vem, a naj dam link za trailer med filme ali med knjige:
https://www.youtube.com/watch?v=SfZWFDs0LxA
Berem super knjigo, roman v romanu, bi lahko rekla, prepletata se sedanji čas in pozni srednji vek, junaki so isti, ker je to domišljija glavne osebe. Napisano s pretanjenim posluhom za romantiko, celotno zgodbo spremljaš brez diha, krhke dame, junaški vitezi, melanholični pubertetniki - ni da ni! Odlično za vsak okus! Še naslov - Hči Lune. Že naslov je grozotno romantičen in skrivnosten, se vam ne zdi? Sicer o astronomiji ni veliko govora, ampak mislim, da boste tudi brez vesoljsko - zvezdnih vložkov preživeli. Edina sled vesoljstva - moonburgerji.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
cervus ![]()
| elaphus je napisal/a: |
Še naslov - Hči Lune. Že naslov je grozotno romantičen in skrivnosten, se vam ne zdi? Sicer o astronomiji ni veliko govora, ampak mislim, da boste tudi brez vesoljsko - zvezdnih vložkov preživeli. Edina sled vesoljstva - moonburgerji.
lp
|
Kaj pa če bi dala še ime avtorja? A je to od Dese Muck?
Ja, Hči lune je napisala Desa Muck
.
Berem pa počitniško čtivo z naslovom Angeli in demoni, Dana Browna. Že ko sem ga prebrala prvič me je očaral![]()
| Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Kaj pa če bi dala še ime avtorja? A je to od Dese Muck? |
No ja, lahko bi bilo tudi od Desiderie Muckejske.
lp
cervusČisto padel v pisanje JANJE VIDMAR!! AAAAAAAA, noro. Ker pa je moje rudne grudi soimenjakinja, pa še toliko bolj obožujem pisanje.
IZGUBLJENJA AVTOCESTA, FURIJA, MANCA&ROCK
Za spremljavo pa še:
VITAN MAL: Ta grajski
To zgoraj imam za malco, drugače pa v primerih DETEKTIVA GERHARDA SELBE od Bernhard Schlink
Prebrala Petdeset odtenkov, zame malce preveč pocukrano čtivo.
181604Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko

Goveji golaž iz pečice