Kaj beremo?

Pravkar prebrana Leila:Poročena pod prisilo.Govori o punci maroških priseljencev v Franciji,ki živijo po tradiciji.

Priporočam pa tudi knjigi avtorja,ki je otroštvo preživel v mojem kraju. Danijel Artiček:Glažarjev sin in Obiralka hmelja.

granatka

Najlepša hvala obema

Uly

Prijetno počitniško branje (slovenska avtorica): Erika Erikson, Izgubljena v ljubezni

rdkapica

Saj ne vem, a naj dam link za trailer med filme ali med knjige: 

https://www.youtube.com/watch?v=SfZWFDs0LxA

Vanja

Berem super knjigo, roman v romanu, bi lahko rekla, prepletata se sedanji čas in pozni srednji vek, junaki so isti, ker je to domišljija glavne osebe. Napisano s pretanjenim posluhom za romantiko, celotno zgodbo spremljaš brez diha, krhke dame, junaški vitezi, melanholični pubertetniki - ni da ni! Odlično za vsak okus! Še naslov - Hči Lune. Že naslov je grozotno romantičen in skrivnosten, se vam ne zdi? Sicer o astronomiji ni veliko govora, ampak mislim, da boste tudi brez vesoljsko - zvezdnih vložkov preživeli. Edina sled vesoljstva - moonburgerji.

lp

cervus

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 24. 2014 17:50

elaphus je napisal/a:

Še naslov - Hči Lune. Že naslov je grozotno romantičen in skrivnosten, se vam ne zdi? Sicer o astronomiji ni veliko govora, ampak mislim, da boste tudi brez vesoljsko - zvezdnih vložkov preživeli. Edina sled vesoljstva - moonburgerji.

lp

cervus

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 24. 2014 17:50

Kaj pa če bi dala še ime avtorja? A je to od Dese Muck? 

Vanja

Ja, Hči lune je napisala Desa Muck .

Berem pa počitniško čtivo z naslovom Angeli in demoni, Dana Browna. Že ko sem ga prebrala prvič me je očaral

Fora

Vanja_v_ZDA je napisal/a:

Kaj pa če bi dala še ime avtorja? A je to od Dese Muck? 

Vanja

No ja, lahko bi bilo tudi od Desiderie Muckejske.

lp

cervus

Čisto padel v pisanje JANJE VIDMAR!! AAAAAAAA, noro. Ker pa je moje rudne grudi soimenjakinja, pa še toliko bolj obožujem pisanje.

IZGUBLJENJA AVTOCESTA, FURIJA, MANCA&ROCK

Za spremljavo pa še: 

VITAN MAL: Ta grajski

To zgoraj imam za malco, drugače pa v primerih DETEKTIVA GERHARDA SELBE od Bernhard Schlink

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Prebrala Petdeset odtenkov, zame malce preveč pocukrano čtivo.

181604

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti