Jeffery Deaver - Zbiralec kosti
Binko83
Jeffery Deaver - Zbiralec kosti
Binko83Ponovno sem pričela brati knjige Utte Danelle in ni mi žal, še vedno mi je všeč S
edaj berem njeno POZABI, ČE HOČEŠ ŽIVETI. <3
vikica
Danes končala Preprosta resnica (Jodi Picoult), zdaj pa bom začela s knjigo Tujec (Albert Camus) za Bralno značko za odrasle.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Philippa Carr(Victoria Holt)..Kresni večer..
lp gogaTokrat BRUNNETIJEV drugi primer....
Ja tako je to ja, jaooo. Sprva sem mislil prebrat le eno knjigo izmed celotne DONNA LEON zbirke, a me je, tako kot mnogo drugih, zacumprala in sedaj sem "pojedel" že 3 knjige iz njene BRUNETTI serije. Jejžeš....
Še ena napeta in super detektivka;
WILLI HEINRICH; SAM PROTI PALERMU
P.S: Kakšen preobrat. Lani spomladi/poleti totalno potopljen v ROMANE Z KULINARIČNIM NAVDIHOM, sedaj pa v ROMANIH Z DETEKTIVSKO TEMATIKO
A poznate Goodreads? Lahko si ustvarite svoj profil in označite knjige, ki ste jih prebrali. Lahko sodelujete v raznih razpravah o prebranih knjigah. In še marsikaj.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/| mojezlato je napisal/a: |
Danes končala Preprosta resnica (Jodi Picoult), |
Meni ena ljubših avtoric. In tale knjiga je odlična.
Sicer prebrala Camino: po stezi zvezd od Shirley MacLaine: tako-tako. Všeč, ko govori o poti, malo manj všeč pa njena duhovna potovanja vmes.
Začela roman Soba od Emme Donoghue. Od prve strani naprej vleče ko strela!
rag_doll
| MBrando je napisal/a: |
Tokrat BRUNNETIJEV drugi primer....
|
Greš po vrsti....potem imaš še nekaj branja pred sabo...sama sem nehala nekje pri 11 ali 12 knjigi..od takrat si želim videti Benetke...večerje imajo odlične![]()
| gogad je napisal/a: | ||
Greš po vrsti....potem imaš še nekaj branja pred sabo...sama sem nehala nekje pri 11 ali 12 knjigi..od takrat si želim videti Benetke...večerje imajo odlične
|
Preprosta resnica je res dobra, se splača. Soba pa itak, sem zelo težko knjigo odložila.
| rag_doll je napisal/a: | ||
Meni ena ljubših avtoric. In tale knjiga je odlična.
Sicer prebrala Camino: po stezi zvezd od Shirley MacLaine: tako-tako. Všeč, ko govori o poti, malo manj všeč pa njena duhovna potovanja vmes.
Začela roman Soba od Emme Donoghue. Od prve strani naprej vleče ko strela!
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cheesecake

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton