Tess Gerritsen piše izjemne kriminalne romane, priporočam! Pred kratkim sem prebrala Skrivnost zapuščenega vrta, osupljiva zgodba.
ursiii
Tess Gerritsen piše izjemne kriminalne romane, priporočam! Pred kratkim sem prebrala Skrivnost zapuščenega vrta, osupljiva zgodba.
ursiii| ursiii je napisal/a: |
|
Res je ..imam celo njeno zbirko doma...no vsaj tisto,ki je prevedena v slovenščino...
lp goga| vikica je napisal/a: |
Uly, če ti je tema v knjigi Stella T. všeč, potem preberi še 4 knjige Senta.
|
Mi lahko prosim poveš še kaj več, ker ničesar ne najdem na netu
. Hvala.
Uly, avtorica je Marie Louise Fischer: Senta, več delov.
O, najlepša hvala! ![]()
Tasha Alexander-Usodni valček...Zgodovinska kriminalka o spletkah ,ljubusumnju in skrivnostih..
lp gogaMedtem, ko čakam v naši vaški knjižnici na: Vdovec in Petelinčka, berem:
Sophie Kinsella: Gospodinja, da te kap......smejim se in zabavam, morda bo konec manj smejoč, ampak to me na začetku ne vrže iz tira, priporočam ![]()
Babka, konec ni žalosten, brez skrbi!!!!! ![]()
Hvala elaphus ![]()
smejim se zato, ker se v nekaterih prigodah, kar poistovetim z glavno junakinjo ![]()
![]()
Začela brati ,knjigo JAZ SEM NJENA MAMA Ferdo Godina.
MilžiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie z marelicami

Hačapuri - gruzijski kruh