Kaj beremo?

Med prazniki prebrala : Susan Elizabeth Phillips Očarljivec (dobra, sproščujoča)

Sarita Mandanna Tigrov grič (dobra, zanimiva, vleče)

Jill Mansell Pravi zame (sem nekje na sredini in morem rači, da je tudi ta fajn).

Bodite lepo!

buča

Sporočilo je spremenil(a) buča dne 03. 2012 14:20

Anthony Capella - Okus po ljubezni

Prebrala na mah v enem vikendu, kar se mi ni zgodilo že dolgo. Kulinarična tema z pridihom ljubezni...

Saša

Mir in dobro!

Javier Sierra, Gospa v modrem. http://www.bukla.si/?action=knjige&book_id=77

Tom Rob Smith, Otrok 44 http://www.bukla.si/?action=knjige&book_id=53

LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"

Orhan Pamuk, Muzej nedolžnosti

Pamuk mi je všeč, ker v svojih knjigah opisuje Turčijo.

vitaminka

Gianluigi Nuzzi: Vatikan d.d.

jutri grem pa končno po M.Širok: Zadnji rimski cesar

tamara

sajovict je napisal/a:

Gianluigi Nuzzi: Vatikan d.d.

jutri grem pa končno po M.Širok: Zadnji rimski cesar

tamara

Oboje  !

Elizabeth Kostova: Zgodovinarka 

Sem že večkrat, pa me vedno znova prevzame.

***amy***

***amy*** drži, samo je pa Vatikan d.d., brez znanja ekonomije hudičevo težak, tako da mi gre kar počasi.

Potem pa me čaka še druga krnjiga Mojce Širok. Sem dolgo iskala v knjižnicah, potem pa kar rezervirala, izgleda da sta obe izjemno popularni :D

tamara

sajovict je napisal/a:

***amy*** drži, samo je pa Vatikan d.d., brez znanja ekonomije hudičevo težak, tako da mi gre kar počasi.

Potem pa me čaka še druga krnjiga Mojce Širok. Sem dolgo iskala v knjižnicah, potem pa kar rezervirala, izgleda da sta obe izjemno popularni :D

tamara

A še ena njena je? 

Ta je še zelo dobra:

Paul-Henri Thiry d'Holbach: Razkrito krščanstvo ali pregled načel in učinkov krščanske religije.

Stvar zgrabi za rep in konkretno kritizira Cerkev tam kjer treba.

***amy***

Ja, ke še Oblast brez obraza, ki govori o it. mafiji in njenem vzponu :D

U, hvala za namig, preberem takoj ko zaključim tele. A Opus Dei si že prebrala, meni tudi všečna.

(zdej bom pa mogla še kakšno drugo tematiko najt, da ne bo kdo rekel, da sem obsedena : hihi

tamara

Tess Gerritsen-Gospa x--srhljivka.napeto!!!

Giorgio Faletti-Jaz sem bog---Odličen triler..

Adele Parks-Večje kot življenje..Zabaven,iskren,ganljiv  roman...

Phillip MargolinPogrebnikova vdova...Hladnokrvni umor,izsiljevanje,,strasti,,prevare...

lp goga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti