Kaj beremo?

Divja - dobra knjiga

alehim

Harlan Coben, Odšel je za vedno - waw, kakšen razplet, noro.

rrr

Jaz pa sem se po vsej tej množici t.i. ženskih romanov (in vmes malo Pattersona) vrnila malo nazaj k Sidneyu Sheldonu; Vse po vrsti  so še enkrat odlične.

Lakica

Že dolgo nisem prebrala tako luštkane knjige kot je Mož z imenom Ove.(pa veliko berem)

Zelda

Pravkar prebrala: Potepuški maček Bob in Bobovo darilo - James Bowen.

Topla, prijetna knjiga o nenavadnem prijateljstvu in sožitju. Priporočam!

daga

simpaticna, ne prevec zahtevna: Agatha Raisin in usodna pita

"Stressed is desserts spelled backwards!"

Trenutno berem Poljub iz Rusije.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Strastna zapravljivka. 

Sweetness Bakery

Bere se,bere. In to na polno!!!

Ne sFolgam!

1. Lainšček, Feri:  Mož v pasijonki 

2. Sivec, Ivan: Radioaktivni spomini : vesele dogodivščine starega radijskega mačka

3. Šturm, Bojan: Zbudi me

Pitanje! En dober, napet, za nohte gristi krimi roman v stilu Browna,Ecota. Da se prepleta zgodovina. Da je mistično. Da so templarji ali pa prostozidarji. Da je cerkev in da je za merico zarot,teorij ali pa zablod.
Neki takšen špeh, ob katerem bom živčen,neučakan in zatopljen da me niti ogenj pri sosedu na noge ne spravi 
Na ekran z idejami!!

Hvala

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Od Eca Praško pokopališče si najbrž že prebral?

Končala Brownov Inferno in seveda je treba sedaj prebrati Božansko komedijo, ki se mi je doslej nekako izmuznila.

Cila

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti