Ali mi katera lahko napiše recept za kakšno dobro kremo za napolitanke?
LP
Ali mi katera lahko napiše recept za kakšno dobro kremo za napolitanke?
LP
Vem, da je tema že stara, pa bom vseeno kar tu vprašala. Ali mislite, da bi lahko kremo za napolitanke uporabili fudi kot filo za rozen oblate. Rozen rezine z orehi sem že delala in so zelo dobre, zdaj bi pa še kaj drugega poskusila. Še posebej me "matra" krema od Dragičke ... Hvala!
Seveda se bo izšlo.
Živijo! Mene pa samo zanima koliko porabe ima električni avto, ki je tudi hibrid (elektrika in plin). Vozim Renault Clio in nikjer ne najdem točne porabe avtomobila. Zanima me pa še kje v kulinariki lahko uporabimo bencin ali plin hvala =) LP jozajabkar
Sporočilo je spremenil(a) jozajabkar dne 20. 2017 10:12
| jozajabkar je napisal/a: |
|
Živijo! Mene pa samo zanima koliko porabe ima električni avto, ki je tudi hibrid (elektrika in plin). Vozim Renault Clio in nikjer ne najdem točne porabe avtomobila. Zanima me pa še kje v kulinariki lahko uporabimo bencin ali plin hvala =) LP jozajabkar
jozajabkar
Sporočilo je spremenil(a) jozajabkar dne 20. 2017 10:12 |
Po mili volji kjer koli hočeš, dokler kuhaš samo zase.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Kitajski rezanci s piščancem