Pozdravljene punce, pa da se še jaz malo oglasim
Najina mlajša hčerkica še vedno ni povsem zdrava, a je danes vseeno želela iti v šolo. So pa imeli sistematski pregled in cepljenje, a ker še vedno kašlja se njej ni bilo potrebno cepiti.
Je pa šla pokazati novo spodnje perilo , ki ga je dobila od atija in mamice za valentinovo.
In mi je že v garderobi vse razložila: kako so punčke občudovale prelepo mucko, ki se blešči (ja, to pa so 6-letnice
) sredi sp. majčke in v kotu boksarc, da koliko je zrastla, vse je super videla in slišala ter tudi vse znala zdravnici povedati in odgovoriti. Tako, da sta jo še učiteljica in vzgojiteljica pohvalili in ji zaupali nalogo, da prešteje vse otročke preden so šli nazaj v šolo.
Joj, od ponosa jo bo menda kar "razgnalo". Se mi zdi, da je že od vsega tega navdušenja in pohval res malo zrastla in se čisto malo tudi pozdravila
Jaz sem pa zjutraj obiskala zobozdravnico in šla na čaj k prijateljici. Pravkar bom pa dala v pečico pizzo (polovica bo zelenjavne zame, saj imam danes OH dan
).
Grem sedaj, saj me punci preganjata izpred računalnika, ker bi radi "nabijali" Rebelde. In to potem pojeta in plešeta do "iznemoglosti"
. Joj, sta še mene "okužili" in že sama "fušam" zraven
Pridne bodite in lepo se imejte
blažkaa
Jaz sem pa zjutraj obiskala zobozdravnico in šla na čaj k prijateljici. Pravkar bom pa dala v pečico pizzo (polovica bo zelenjavne zame, saj imam danes OH dan
).
Grem sedaj, saj me punci preganjata izpred računalnika, ker bi radi "nabijali" Rebelde. In to potem pojeta in plešeta do "iznemoglosti"
. Joj, sta še mene "okužili" in že sama "fušam" zraven
Pridne bodite in lepo se imejte
blažkaa
. No, saj mi je že punca v lekarni povedala, da bo še bolj kašljala po sirupu iz smrekinih vršičkov (ko sem ji ga zadnjič tam kupila) in da je to čisto OK, ker je zelo pomembno, da izkašlja vse ven kot pa da se ji nabira in potem se vse vrti v začaranem krogu. Ampak vseeno...mi je zelo hudo, ko jo slišim kako kašlja.
Me že kar rahlo nervirajo tele viroze
. Upam, da bosta punci zdravi čez zimske počitnice, ker sem jima obljubila, da se bomo hodile drsat, pa v kino se bomo podale, pa plavat v Zreče, pa še kaj se bo najdlo. Potepale se bomo pa kar brez atija, saj nekdo pa mora evrčke služit (a ne, darja-
. Spila pa samo 2dcl kamiličnega čaja
blažkaa