Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dober večer! Pa kje ste vse Jaz sem ravno dala hčerkici spat, dragi pa keramičarju družbo dela, zato sem se brž vsedla pred computer. Pa nikjer nobene Jaz sem danes cel popoldan preživela s puncama zunaj. Iz šole smo šle za eno urco na obisk k prijateljici v sosednje mesto, potem v pekarno po sveže ( uf, kako so mi dišale !!!) . Pa na čajček in na koncu še za debeli dve uri v mestno knjižnico. Pa smo ravno "naletele" na uro pravljic, zato sta se punci kar pridružili, jaz pa revije v roke in...uživancija. Prebrala sem vse za nazaj in naprej. Če pa takooooo dolgo nisem bila v knjižnici žabica, kako ti je šlo na izpitu? ZdenkaG, ti si pa tole ful čudno napisala (sorry). Post si začela s tem, da si se opogumila, končala pa si ga z besedami, da si obupala Halooooooo? Nič obupat, ampak novim zmagam nasproti. Saj veš: misli pozitivno in zgodilo se bo. Evo, ena vrtnica zate Za spodbudo in lažji nadaljevanje ločevanja. Pa pridi še kaj "pojamrat" in boš videla, da ti bo lažje. Pa saj tudi me tako delamo, kajne punce Pa v hribe hodimo, pa sprehajamo se, pa posteljnim užitkom se predajamo, pa tako in drugače telovadimo (no, nekatere samo migamo ). Skratka imamo se lepo, če pa še kakšen kilogramčkem spravimo na pravih mestih dol, smo pa itak asice Grem še malo prečekirat kaj se dogaja po svetu, vam pa želim miren spanec blažkaa
Ups, sem prehitro poslala Hotela sem še napisati Naeemi, da sem tole glede vode že pred časom prebrala in skopirala za mamo, ki ima visok pritisk, a se nekako ni mogla držati tega, da na tešče spije tooooooooliko vode P.S. Pa na kakšen tečaj hodiš? Saj veš-firbec babji blažkaa
evo mene:( ah polomija...ja to je prava beseda..učiš se k bedak, nč ne greš ven ..potem pa prideš na izpit pa ne da niti enga vprašanja iz knjig oz iz literature...halooo..ka on misli da smo mi neki ekonomisti ki že čisto vse vemo, da samo za to živim??vsi smo se samo gledal,nobenem nič jasno!tak sem bla jezna!brez veze sem se učila. pa sj ne moreš biti tak pras.. d to narediš ???zgleda da lahko a ne?!! zdj grem pa pit k sm ful žejna...jutr imam sadni dan ne vem kak bom zdržala... danes zjutraj mi je pokazalo en kg manj sam verjetn bo jutr že na starem spet:) lepo se imejte p.s. morala sem dati to jezo ven:) žabica21
ooo žabica poznam te finte šole-gimnazije,sicer je že 20 let od takrat ampak nikol ne bom pozabila matematike....test da dol padeš tri četrt razreda negativno....sej bo bolje... kuharca37
ojla, Kje pa ste danes? Al še kar spite žabica 21; naj te potolažim, tudi pri nas so na faksu od 100 naredili kje izpit samo 4, pa smo ga vseeno pregurali, tko, da nikar ne obupaj,bo drugič boljše, čeprav ti gre ogromno živcev, časa in spanja. Drugače, pa kako ste, Jaz še kar pridno hodim 3x tedensko v fitnes,ob koncih tedna se tudi rekreiram, kg pa kar stojijo. Za pop....t.. No ja edino mišice so močnejše. Se tolažim s tem, da je do maja še daleč ( ohcet) in takrat mi morajo bit cune prav. sicer pa se lepo imejte in se beremo s.marinka4
Ola, dieta lepo teče, čeprav imam polne dneve in malo časa za jest. Mogoče mi je tudi zato šlo že 3 kg dol v 10 dneh. Zelo sem presenečena nad rezultatom, upam pa, da se bo tako nadaljevalo. Čim dlje Zdej grem pa naprej delat. Lep dan vsem! Sy
jutro*** ravn sem izvedela da je profesor dal vprašanja iz predmeta k ga imamo nasledn simester...haloo..***** star je že..nj gre v pokoj če ga zafrkava emšo... in to smo mi študentje ugotovil...zdj pa ne vem če bo kdo sploh upal reči....predtavnik bi mogel reči!!!tak sem jezna danes imam sadni dan:( a bi lahko danes jedla kislo zelje??npr samo malo kuhano? pridne bodite...jst za spet za knjige se bm kr z njimi poročila žabica21
LP Kuharca37 lepo da si se oglasila,a moraš tud dat kakšen kg dol???Saj te hecam.... Kar vesela sem da z knjigami nimam več opravkov sicer je sine v 8 razredu pa ga že zdaj ne dohalam....... Seveda najvažnejše sem pa pozamila-------1kg imam. darja-
Zdaj pa ne vem kaj je to bilo jaz pišem sporočilo pa je že poslano sploh še nisem končala......Prišla sem eno uro prej iz službe....zdajle hitro kosilo za sina,jaz sem jedla makarone,potem pa grem peči krofe. Mislim da jih nisem že ene 7 let.........vedno mi jih je kdo spekel(tašča,mama),ali pa jih je že mož kupil.......pa saj jih pri nas večkrat jemo (kupljene),ampak zdaj ko je tak čas pa je bolj zanimivo........ Bom sporočila kako so mi uspeli čeprav mi do sedaj še nikoli niso bili tako lepi kot taščini,ali......vglavnem vsi so vedno imeli lepše.. darja-
Pozdravljene. Darja- in Naeema vztrajajta - lažje je to, kot nekoč spet znova začeti - saj bo šlo. Naeema zanimiv in uporaben tale članek o vodi - bom skušala prakticirat, saj je sicer že zelo veliko popijem, res pa da ne toliko na tešče. Bom probala. Žabica21 kar korajžno - če ni šlo v prvo, bo pa v drugo. S.marinka4, ker pridno telovadiš zagotovo pridobivaš na mišični masi, maščobe se pa topijo pa še telo se lepo oblikuje. Ker so mišice težje od maščobe, gre počasneje dol. Pri meni gre občasno celo gor, potem pa to z lunco urediva. Sy tebi tudi gre dobro - čestitam. Blažkaa pa sedaj itak nima časa z dieto se ukvarjat, bo pa veselje pri hiši, ko bo nova kuhinja. Danes sem si naredila B-dan - obožujem perutničke na žaru z zeleno solato in koščkom kruha, zvečer bom jedla isto, brez kruha. Jutri, za Š-dan pa krompirjev golaž. Kristalka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti