Ločevanje živil 90. dni - 5. del

blažkaa
Renata, vse čestitke za izgubljene kg, vsem ostalim pa želim lep dan, čeprav je na Gorenjskem koncu bolj žalostno na pogled, vendar pa je petek. Kristalka, hvala za dodatna navodila, sem buček, ker nisem gledala cel ekran kaj kje piše, no pa mi je ratalo nekaj pripopat za pokušino. Drugače pa imam še dober teden do drugega vodnega dne in pol bom vidla kakšno je stanje, sedaj ne smem nič grešit, včeraj sem plavala, popoldan grem spet švicat v fitnes, jutri pa malo v hribe, kg pa kar stojijo. Vem, da mi gre počasneje dol, ker nimam tolk kg za zgubit ampak to stopicanje na mestu mi pa gre tud že "ornk" na jetra. Kristalka, kako vzdržuješ stanje po koncu diete, da ne prideš spet na staro stanje. Kolk obrokov imaš na dan. Jaz moram imeti 4-5 manjših obrokov; zjutraj- 1 jabolko, malica (služba)- solata in tisto kar pride na tisti dan, malica (služba)-1 sadje, kosilo (doma)-solata +kar je na tisti dan, zvečer- 1 sadje oz. če kaj ostane od kosila . Očitno je preveč, ker vaga nč novega ne pokaže. Sicer pa uživajte, ker je peeeeeteeeek s.marinka4
Dober dan Marinka če tudi zdaj tako zgledaš ti pa ni treba dat veliko kg dol. Poglej mojo sliko v albumu......... Danes imam sadni dan in sem do zdaj pojedla 3 mandarine,malo pistacije(redi a ne?) in eno jabolko........popoldan pa bom še mal solate pa bo za danes dost. Kuharca37 kmalu se bo začelo delo,takrat se bomo pa topile ..... darja-
Avatarji.com Ola! js sm danes na sadju, sm pa tkoooooooo lačna pa še popoldne sem v službi. Ne vem, kaj bom. Eno jabolko imam s sabo, drugač je pa rešitev še litre in litre vode Upam, da bo proti lakoti tud to zaleglo. Takole početje Avatarji.com nas ne bo pripeljalo nikamor, ane? Darja, kako ti gre sadni dan? Upam, da si bolš kot jaz, k se smilim sama sebi Čez pol ure bom že prešla to obdobje lakote in bo bolje. Vsem nam želim velik volje in discipline pa čim manj kruljenja. Lp, Sy
Darja, ha sem firbčna, kje pa lohk vidim slike, mal laži se je potem pogovarjat, ko nekoga vidiš na sliki, kot pa čist na "blef". Slika pa je iz 1.10.07 (ni še tolk stara) na lepo sončno soboto,ko je bil mož na svoji "turi" Kristalka, al pa ti povej kam in kje se lahko še prilepijo slikce oz. kje se jih da potem videt (sem radovedna, čeprav radovednost ni lepa čednost) lp s.marinka4
Darja, pomota slika je od 22.09.07, na računalnik pa sem jih naložila potem 1.10.07 (kolegica, ki pa je bila z nama pa je imela nastavljen datum 27.8.07- cela zbrka) s.marinka4
Sy,ravno zdajle sem se razp....,ker me je sine vrgu na finto...in sem ful jezna.Ima srečo da ga ni doma,drugače bi potrgala kable iz računalnika. Zdaj si napisala,da bo čez pol ure lakota mimo....bom počakala še pol ure.......ej res sem jezna presneti mulci.....pol te pa kdo vpraša zakaj si se tako nažrla da ti je slabo................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marinka za moje pojme zgledaš čist Ok Blažka pa menda še kar riba,zdaj ko je delo pri hiši nima pravice sedet za računalnikom.....drugače jo bo dragi kaznoval in bo ostala brez telovadbe. Blažkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,kdaj bo kavica???????? Grem dokončat kar sem začela napište še kaj da se ne bom najedla ker mi bo potem žal..........čao!! darja-
Lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem pa danes tolk lačna,sicer sem lačna že celo življenje ampak danes je pa za popizdit........ darja-
jaz tud pa kaj je to.....sem prej kr 4 piškote dobesedno požrla.....pa malo čipsa.....darja kje so tvoje slike. kuharca37
Kuharca ne jest........ darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti