Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Blažkaa, čestitam za opravljen izpit upam, da ti jih ni več veliko ostalo. Sicer pa v katerem letniku pa si in kaj študiraš? Kaj pa jaz počnem?- vsakega po malo vmes pa tudi ločujem , če me seveda vmes kaka stvar ne premami. Sicer pa sem, če se seveda pregrešim zeloooo omejila sladkarije in kruh tako, ko bo enkrat 3md konec, da mi ne bo tako težko malo gledat kaj jem. Kaj pa moji kg, povem čez 13 dni, kakšno bo takrat stanje Hema, a je na Lubniku kaj sončka al pa si zajadrala še kam više? Sicer pa lep dan s.marinka4
Blažkaa, pridna. Kdaj bo pa otvoritev , da se pridemo malo posladkat in potešit Kristalka
S.marinka4, še vedno tvoje slike na B niso videne Tudi jaz čestitam Blažki Mimogrede, pogrešam te na B..., pa vse ostale tudi!!! Za jutrišnjo lunco (zadnji krajec ob 6.03) je baje dobro ves dan uživati lahke jogurte. Glede na to, da sem na vzdrževanju in nimam tako strogega vrstnega reda ločevanja, bom poskusila. Kristalka
Dober dan. Veste kaj ve študentke........lahko gledate sonček,jaz pa v službi čez okno....,zdaj sem prišla domov,danes sem jedla sir.....,zjutraj pa spet šok .Vaga še vedno stoji,pša zdaj bi pa bil že čas(skoraj 1 mesec je pri miru),da mi da kakšen kg dol. Vsak dan upam da bo pokazala drugače,pa mi ne rata in ne rata,da jo premamim....Bom videla kaj bo čez tri dni po vitaminskem dnevu,saj bo takrat že okrogel mesec....prvi mesec pa 9 kg.To je za popizdit.........Občudujem sama sebe da še vztrajam,ker drugače nisem tako močen karakter,sem pa tako jezna vsako jutro da bi kar streljala okoli sebe Danes pa bom popoldan pekla orehove rogljičke za moža in sina,pa za OH dan upam da bo kaj ostalo. darja-
Evo, sedaj pa grem po šolarki potem pa na doooooooolgi sprehod. Da še jaz malo sončka "okusim"... Hvala, hvala za čestitke za opravljeni izpit. Sicer pa sem jaz tretji oz. četrti (zadnji, jupiiiiii) letnik na Fakulteti za upravo. Ja, ja - ustava, zakoni, predpisi, akti...to je moje področje Bodite pozitivne blažkaa
Kristalka, Probala sem dodati slike v blog, pa ni blo nič. Šla sem pa pod vstavi /uredi sliko, odprlo se mi je okence, in na koncu polja za URL kliknila kvadratek in tu se mi je vse ustavilo. Kje sem sfalila mi prosim razloži po ZS. Darja, pol sva pa na istem nič in še enkrat nič, kg kar stojijo. Grem na sonček zato se lepo imejte s.marinka4
Blažkaa čestitam za izpit. Darja meni tudi kg stojijo. sicer imam 12 dan, ampak koliko se spomnim mi je prvič šlo ta čas že nekaj dol. Groza in strah. Bomo videli kaj bo pokazala tehtnica čez 18 dni, ko bo mesec dni za mano. tocka
Ja fino da nas je več se bomo tolažle........zdajle sem že pomila po tleh,posodo in dala eno rundo keksov pečt,zdaj pa naprej.......jutri imam spet fraj dan (koristim ure)tako da bo teden kar kratki.Namesto da bi kaj veliko naredila se mi pa nič ne da....Grem na balkon na enga da me mine lakota,ker ne smem pojesti nobenega piškota,pa še orehove delam ki jih imam rada. darja-
Pa to ne morete verjet kaj se mi dogaja.Že pol ure pišem in sem napisala cele litanije pa mi je ta stara škatlja vse izbrisala .Od jeze bi me kmalu pobralo. Nato pa začnem še enkrat in že skoraj pri kraju mi vrže ven internet.Pa to je za popizdit. SPLOH NE VEM KAKO SE NAJ MAŠČUJEM TEJ STARI ŠKATLJI. Darja ti vrzi tehtnico čez balkon jaz bom pa računalnik čez vrata ker nimam balkona. BlažkA čestitke čestitke čestitke........................................... Tebi Žabica pa ...........pa saj je še en rok.................. Naj ti povem Žabica da bi se raje učila tudi za tretji ali četrti rok samo da ne bi hodila v službo. Veš delam med nekaj starejšimi ženskami in nismo me tamlade/37let mlada haloooooooooooooo/ nič vredne,Včasih še stopimo ne prav tako da nas kar razganja od jeze. Zato uči se in še enkrat uči ne bo ti žal. Sedaj bom pa tole kliknila da mi ne bo spet kaj prišlo vmes in se še oglasim. LP YOY yoy
evo mene, danes bm bol taka bla joj yoy jst bipa vse dala d bi dobila dokaj normalno službo in bi takoj pustila šolo.nisem jaz za šolo.preveč živčna in se preveč sekiram in ko mi kaj spodleti se obnašam kot da je konec sveta:) sem mislila d bo na faksu drgač..ampak je še slabše..hodim na delnozasebn faks in delajo z nami kot z žvalmi..groza in razmišlam d bi se nasledno leto prepisala na višjo šolo..sedaj sem na visoki.ne vem..veliko imam v glavi.. danes smo si z mami privoščile eno urni in pol sprehod.med sprehodom je pa mami nabirala regrat:) sedaj mi bo pa naredila malo rižeka:) potem pa spet nazaj za knjige yoy sej bojo kmalu stare kokoši šle v pejzijo in boste ve mlade vladale kaj pa ve počnete? lp žabica21

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti