Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Punce, dobro jutro!!! Z lunco teč ni boljšega, kako je to čudovito!! 6km je že za mano, pred mano pa še celi dan in 100% ga bom izkoristila in nobenemu ne bom dovolila,da mi ga spelje!! Tale dekleta, ki so na forumu so res nekaj posebnega in se strinjam z Marjanco kar pravi!!Punce super ste! !Danes smo sadne dekleta, a ne Dušanka.Jaz bom najprej pojedla kakije, ki sem jih dobila od prijateljice.Vam povem, če so mi všeč!! Lepo preživite dan, ter ga uživajmo!! Čao,čao! helena45
To vam moram povedat, jem trenutno tale kaki, nikoli ga nisem jedla,vam povem, da je boooožžannsskooo doooobeerr!!!!! Marjanca, okus imaš pa odličen.Ne praviš zastonj kako je dober!!! Pa še nasiti te,kako sem se ga najedla!Resnično je dober, sedaj je na mojem jedilniku!! Grem v službo, lepo se imejte!! by,by! helena45
Dobro jutro, super punce! Imata Marjanca in Helena res prav. Človeka kar včele na tale forum ikn mora vse prebrati - kako mi je manjkalo, ko nisem mogla sedeti in natančno vse prebrati. Sem vas pogrešala. Tudi sedaj jih kar nekaj manjka in se ne javljajo, ali pa zelo poredko: Hema, Goga, Migla bolj malo, Mamamia pa je tako ali tako daleč in uživa, pa še mnogo jih pogrešam. Robi je povsem poniknil, ni Robide, Smile28, bolj po redko Picika, Jaca, Bonaca, Sariuca, Claudia12, Tejčica, Saby itd. itd. Še mnogo jih manjka, upam, da ste vse in vsi dobro in vztrajate na svojem pridobljenem imidžu, ali pa morda še pridobivate in nas boste enkrat kar presenetile. Migla, danes je polna luna - najbolje bi bilo biti samo ob , ampak me s Heleno smo danes na in že če nam to uspe, smo mnogo naedile, a ne? Vsem želim lep dan Dušanka
Danes bom cel dan odsotna. Zdaj odhajam. Uspelo mi je zbiti tisti kg. Super! Imejte se lepo cel dan.Jutri pa se beremo. Migla
Dobro jutro, ja naj še jaz potrdim, da ste res nekaj posebnega in prav lepo mi je v vaši družbi. Sem sodelovala še na enem forumu, a nisem tako noter padla kot na tem. Seveda je vse odvisno tudi od ljudi. Včeraj sem preživela še en vodni dan in kg so mi padli na 59 kg. Super kaj ne. No vidite nekaj dni nažiranja, pol pa 2 sadna dneva in si že na stari teži. Ampak je to zelo slaba tolažba, tega se ne grem več. Moram vam povedati da odhajam 27.11. v Čačak službeno za 6 dni. Me je moj preljubi direktor včeraj obvestil o tem. Doma pa je bila prava štala. Sej veste kako je 10 let sem bila skoz doma z otroki, pa še zdaj ko delam vedno ob 14h takoj letim domov, potem pa kar naenkrat rečem da moram službeno v Srbijo in to za 6 dni...si predstavljate....Moj se sploh noče pogovarjat z mano...ampak sej se ne sekiram se bo že sprijaznu. No zaenkrat vas lepo pozdravljam - s-mejte se! tuna
Dobro jutro, rožice moje drage ! Helena, me veseli, da ti je kaki všeč. Jaz ga sedaj jem skoraj vsak dan, ker še ni tako drag ( 399 sit/kg v Šparu). Dušanka, tudi jaz sem opazila, da so nekatere mrknile. Riba ribica, ti pa si z Mb konca res ostala sama. Maša se že sto let ne javlja, tudi Olina ne več, Tabina pa prav tako. Škoda, pa nam je kar fino šlo. Ampak očitno ima vsak s svojim življenjem dovolj dela, pa zmanjka časa za druge stvari. Jesen, upam, da se bodo tvoje poti na wc kmalu končale. Marjetka cvetka, meni je pa sadni dan lažji kot vodni. Mislim, da res ne bom imela več vodnih dni. Preveč me spraznijo. marjanca45
Hojla! Tudi meni je kaki zdaj dober, ta mesec sem jih pojedla več kot prej v vseh mojih letih. Je pa res, da ga prej niti kupiti nisem znala, vedno so bili še čvrsti, zato pa mi je potem kar usta skup vleklo in še tisti trpki okus. Letos sem jih pojedla kar z lupino, pa tudi mehki in počeni so že bili, okus pa njami, njami. Marjanca, s svojim razmišljanjem si zadela žebljico na glavico. Marjetka cvetka, tvoje dobre volje se človek kar naleze. Dušanka, ti pa imaš sadja in zelenjave na izbiro, saj vem, tvoj plusek . Včeraj sem pri sebi malo seštevala pluse in minuse te diete, ker se nezadržno približuje tisti moj prvi 90. dan. Ugotovila sem, da sem minuse že izpostavila, plusov pa še ne (razen nižje teže). Torej, adijo zgaga in rupurut, rutacid. Noge mi več toliko ne otekajo, pa tudi palec na nogi me je s kljuvanjem že opozarjal. Splošno počutje je mnogo boljše, tudi zadihana nisem več tako hitro. Da ne govorim o hrani, toliko novih jedi sem že probala. Pa še dober občutek je, ko drugi opazijo spremembo ali pa ko posreduješ nekaj izkušenj tistim, ki bi tudi radi shujšali, pa jim še ni kliknilo. Lep dan vam želim jankica
Dobro jutro pupe! Tuna, reci tvojemu, da bi šla še jaz zraven, če lahko. Ker če greš službeno, potem ga tako greš samo srat, a ne? Delaš v službi, ko greš pa na službeno pot, ga pa samo sirješ! Tvoj pa mora namesto tebe opravljati delo z otroci. HA-HA! Hudo! Se bo že sprijaznil. Želim ti, da bi imela uspešno pripravo na pot s čim manj jeze. bonaca
Tuna, še en dokaz, da smo za moške "ta prave", ko smo lepo doma, pa vse naredimo, kar nam sleduje. Prvič je panika, veš, pa se bodo že navadili. Ko se boš pa vrnila, te bodo znali drugače ceniti - tebe in tvoje delo. Zdaj je vse tako samoumevno, pa tako brez panike je vse narejeno, neopazno. Je res zadnji čas, da se pokaže, koliko kdo velja pri hiši. Kot bonaca pravi, res ne vem kaj misli, da greš počet tja dol. Malo mu razjasni nebo ! Saj veš kako je - če gredo pa moški na službeno pot, pa tako garajo, revčki !!!!! marjanca45
Dobro jutro še od mene! Včeraj sem spet matrala orbitrek in to 45 minut, sem mislila počivat in brat knjigo, pa me je moj dragi, potem, ko je on odtekel svoje pol ure, spodbodel, da zdaj sem pa jaz na vrsti. Pa sem se spravila in potem kar nisem mogla nehat. Pripravila sem si vodo z limono in si rekla 20 minut bo dovolj, al pa največ pol ure. Potem pa sem po pol ure videla, da lahko gonim precej počasi, pa utrip kar ostaja tam med 135 in 145, pa sem še malo podaljšala, saj veste, maščobo začnemo kurit šele po nekem času... Malo sem se šla še intervale, tako da sem spreminjala tempo, potem pa komplet pod tuš, mi je kar teklo dol, tako da ni bilo druge. Zdi se mi, da je blazinic že malo manj, ampak bom počakala do naslednjega tedna, da se zmerim, do takrat pa upam, da se tudi tehtnica kaj zgane, saj bo vmes še en sadni dan. Tokrat sem začela s sadnim dnem, tako da mi je že prvi dan teža padla, potem pa malo gor, malo dol, pa saj je danes šele moj prvi OH dan, to sem neučakana! Za kosilo bom imela polnozrnate testenine z domačo paradižniikovo omako z zelišči, za večerjo pa me v škatlici v hladilniku že čaka sladko presenečenje. Marjetka Cvetka, ti pa le spucaj prah s svoje honde in jo zajahaj, da bo veselje. Me veseli, da sem te spodbudila, sicer pa s tem spodbujam tudi sebe in upam, da bo tale moja rekreacija res postala del mene in mi zlezla pod kožo. Včeraj sem celo ugasnila TV in vadila v tišini. Na to je malo vplivala knjiga, ki sem jo brala pred tem, mislim da je naslov Preprosto življenje in piše o tem, kako smo si z vsemi iznajdbami in vsem mogočim zakomplicirali življenje in kako ga lahko spet odkompliciramo in začnemo spet uživati tudi v preprostih stvareh z manj navlake okoli sebe. Sem šele na začetku, pa se mi zdi, da bo padla kakšna nova pametna ideja, ki bo za ponucat. Rožica, ti pa zaenkrat za zgled pri redni rekreaciji imej raje Heleno, saj je že čist noter padla, jaz se šele navajam in upam, da ne bom obupala. Prvih 14 dni je kritičnih, se mi zdi... Dušanka, moje grlo je pa tako, tako, včeraj zvečer je bilo že skoraj OK, danes zjutraj pa sem začela še kašljati, tako da si grem danes že drugič kuhat čaj. Upam,da bom do petka OK, ker sicer si ne bom upala v Celje, da vas vseh skupaj ne okužim. Helena, mene tudi za jutri čaka kaki, ga bom jedla po dooooolgem času, upam, da bo tudi tako dober kot je bil tvoj. Je že čist mehak, ampak saj tak mora bit, a ne? Lep dan, Encijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti