Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Zivjo, jaz danes znova zacenjam in iscem sotrpin(k)e za skupno odstevanje kilogramckov Aprila sem po 2 mesecih obupala, ker vec kot -5 ali -6 ni slo. Upam, da bo tokrat bolje miranda05
Halo !!!! Encijan, 15 km v 55 minutah, pa mokra kot miš od znoja! Naslednjič jih bom poizkusila pregoniti hitreje, ker so me danes 2x motili po telefonu in nisem mogla goniti na ful. Počutim se pa super. Potem pa za večerjo jabolčni "štrudl" iz polonzrnate moke, pa navrh še malo sladoleda in sem zadovoljna, kot dojenček, ki se je najedel pri mami - ha,ha,ha. Res ti hvala za vzpodbudo, ker si me res totalno motivirala. Marjetka cvetka, danesz orbitreka obriši prah, jutri pa sedi nanj za npr. 10 minut, potem pa vsak dan več. Pa ni vrag, da ti s tvojo trmo ne bo ratalo ga dobro zmučiti ! Jaca, reva uboga, ti in tvoja rana. Si sploh ne predstavljam, kako mora biti to hudo. Se mi pa res smiliš. Pa še s hčerko imaš skrbi. Je že res tisto, da, ko ima hudič mlade, jih ima veliko, kaj. Upam, da te bomo v petek lahko malo spravile v dobro voljo in ti polepšale večer. To pa, da ti vsak dan ni za pisati, sploh ne rabiš imeti slabe vesti. Pri vseh težavah, ki so se spravile nate, te čisto razumemo. Vesele pa smo, če ti na kakršenkoli način lahko vsaj malo omilimo te težave in ti preko naših pisanj damo malo energije in volje, da boš lažje preživela vse skupaj, kar ti je življenje "pripravilo". marjanca45
Miranda, sama ali pa s kom v kompaniji, saj ni važno. Važna je volja in cilj, ki si si ga postavila. Ti bomo pomagale po najboljših močeh. Sem že pregnana z računalnika, ker je moj gimnazijec končal z učenjem in mama mora pakirat ! marjanca45
Sem prišla malo na forum pogledat. Pa bom kar zaključila, da me ne premamijo kakšne dobrote ob prebiranju vaših jedilnikov. Marjanca ta tvoj jabolčni zavite, ga kar vidim pred sabo. :) Za enkrat še vstrajam pri luninem postu. Zdaj grem pa pod tuš in čimprej spat. Čaoči! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
O,glej,Marjanca se je oglasila! Zdaj pa punce,držte pesti,da ne bo njen računalnik spet fuč. Jaz pa kuham segedinar!Mi je pa pravkar plina zmanjkalo! Zdej moram pa vsebino v drugo posodo presut,ker imam steklokeramično plato,za gor pa ne velja vsak pisker!Sam,jaz rajši na plinu kuham.Eh,sam da je več dela,ljubi se mi pa nč ne! Najrajši bi šla spat,pa otroci niso pri volji. Pridna Rožica!Le tako naprej! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
živjo dekleta! Ste pa pridne. En dan me ni pa napišete cel roman. Sem rabila kar nekaj časa da sem vas prebrala. Naj povem da nisem zdržala da se ne bi tehtala en teden. Ampak KONČNO po 3 tednih -2kg. Glede na to da mi do konca 3 kroga 3DM manjkata še 2 tedna upam da mi bo uspelo doseči cilj ki sem si ga zastavila tokrak. To je priti vsaj kakšen kilogramček pod 80kg. Če mi to uspe vas na naslednjem srečanju častim. Moram reči da mi je voljo dal tudi tale vaš forum ker kar izžarevate energijo. Ko sem se vpisala sem bila totalno na psu. Kilogrami so stali kot bi jih nekdo pribil. Posledica pa so bili grehi po večerji. Potem pa slaba vest da je kaj. Sedaj sem spet v pogonu samo še na orbitrek me bo treba zbrcat pa bo uspeh zagotovljen. Sliko v album bom prispevala še ta teden. Lepo se imejte na srečanju in spijte kozarček tudi na račun vseh tistih ki nas ne bo zraven! any
Any,bova en drugo zbrcali gor na orbitrek! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Zdravo! Se moram malo spet oglasit, pa saj me niste preveč pogrešale. Moja shujševalna vnema je šla čisto v ................... Saj se še držim jedilnika, samo me je čisto minilo vse, v enem mesecu sem izgubila komaj 2.5 kg. Pa sem imela zadnje dni kar malo krize, a je že malo bolje. Včeraj zvečer ko sem ob 22.00 hotela jesti salamo in kruh, mi je moj lubi reku tako zelo na nežno:"Daj raje nesi to nazaj,da se ne boš spet zredila ker si zdaj lepša" In ostala sem brez besed(sicer zelo redko deli komplimente). Tako, zdaj pa spet z novim zaletom naprej. Mene tudi čaka kaki, samo je še čisto trd. Ga pa sploh še nikoli nisem jedla, tako da me res zanima kakšen je. Se spet oglasim, kmalu! hema
Helo, naj se vam še jaz oglasim, da ne bom imela plavega. Ni šlo prej, ker sem vas že tako po obrokih brala in sedaj sem vse spravla spat, imam pa par minut še zase, preden še jaz mrknem v deželo mežavo. Ja, včeraj sem bila na neki prireditvi, na kateri so imeli na koncu tudi zakusko, jaz pa k sreči na mesku, tako da sem si malo privoščila, ampak res malo, čeprav sem malo tudi grešila z rižem in na koncu s potičko. Ampak res v minimalnih količinah, tako da ko sem prišla domov, sem mogla en jogurt pojest, pa sem še laneno seme not vrgla, da bo še malo koristi. Sem pa danes spet malo grešila, ampak bom jutri se popravila. Zelo me skrbi ,kako bom v petek ko imam sadje mi pa v kitajsko ?! Ljubi Bog, mislim, da se bom zlomila ali pa mi bodo sline v potoku tekle, ko vas bom gledala. Bom šla takrat raje malo na luft, pa ene par jabolk bom s sabo prinesla. No, zdej grem pa še jaz v deželo spanca, in upam, da mi bodo škratki prinesli lepe sanje( tako moja hči razmišlja). Želim vam mirno in lahko noč. Čauči, Rmeli
Hema, pa saj to je čudovito, če si izgubila 2,5 kg - kaj pa, če bi ostalo na istem, kot meni že 14 dni stoji. Pa le poslušaj tvojega dragega, kako lepo ti je povedal! Torej je le opazil pozitivno spremembo, on na tebi, ti pa na njem!!! No, salama in kruh ob desetih zvečer pa res nista najboljša popotnica za lahko noč. Raje ugrizni v jabolko, če že moraš kaj pojesti. Kaki pa je ena takoooo dobra zadeva, vsaj za mene. Če je še trd, ga daj med jabolka, bo hitreje dozorel in se umehčal, sicer ti koža strašansko usta skupaj potegne , nezreli so kar nekam kosmati po okusu. Razen če nimaš tistih, ki se sploh ne zmehčajo in se kar take trde je kot jabolko??? O, kako lahko je deliti nasvete, sam pa ne veš, kako in kaj, da bi čimpreje shujšal..... Nikar ne obupavaj, večkrat pridi na forum, pa boš spet dobila voljo. Vsi smo taki, enkrat gor, drugič dol, ampak počasi in zanesljivo gre pa le bolj dol kot gor - k sreči! Lahko noč! Dušanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti