Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Se moram po nekaj dnevnem premoru še jaz pofočkat. Sem bila te dni nekam sluzasto razpoložena pa sem vas raje samo brala. Pa še moj me je spravil v slabo voljo z izjavo, da se mu zdi, da sem se v bokih pa nekaj razširila. Sem bila čisto fuč. Na vago si sploh nisem upala. Potem sem pa včeraj imela OH dan in sem se ga lotila v prevelikih sicer pravilnih kombinacijah. In ker je zgledalo, da ne bom nehala hoditi po take in drugačne sladkarije, sem se popoldne le odlločila stopiti na vago. In pokazala je -3kg, Juhu!. Me je minila požrešnost v trenutku in tudi svojemu sem takoj povedala, da naj si kupi očala. Sem res kar boljše volje. Imam pa eno vprašanje za tiste, ki se grejo dieto že drugič ali tretjič. Ali se izgublja kg na isti način kot v 1. krogu. Se pravi 1. mesec največ, 2. mesec skoraj nič, 3. pa spet malo več? Ali pa je mogoče skozi vse 3 mesece enako. Se pravi bolj malo in počasi. varja
Hej pupe, ravnokar sem dobila tale vic. Se mi zdi, da ga moram deliti z vami. Jane je Tarzana, ko ga je spoznala, vprašala, kako zadovolji svoje spolne potrebe. Ker ni vedel, kaj to pomeni, mu Jane razloži, on pa ji odgovori: "Tarzan uporabi luknjo v drevesu." Zgrožena Jane mu pojasni:"To delaš čisto narobe, ti bom jaz pokazala, kako je prav." Nato sesleče, uleže na tla in razširi noge. Tarzan jo nenadoma z vso močjo brcev mednoľje. "Zakaj, za vraga, si to naredil?" Komaj izdavi Jane. "Tarzan vedno preveri, ali so notri čebele." bonaca
Živjo! Kako je vse lepše, ko se pokaže sonček. Bom izkoristila ta dan za sprehod v naravo. Predvsem tudi zato, da si čimbolj zapolnim dan in uspešno končam lunin post. Za enkrat mi uspeva. V album sem dodala slikco, če še niste opazile. Predstavila se nam je še ena udeleženka foruma, ki me je prosila za pomoč, pri objavi in predelavi slikce. In z veseljem sem ji priskočila na pomoč. Sicer je že sama zabrisala ostale osebe na fotografiji. Jaz sem jo le obrezala, tako da izgleda malo lešpše. Da ne bo na slikci ena velika črna packa, tam kjer so bili ostali. Imejte se! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Saby in Jesen, krasno, da sta se upali pokazati. Take fejst punce, pa zakaj se ne bi ! Se kar lepo množijo slike v albumu. Preden grem v petek, jih bom še enkrat pogledala, potem pa se bom šla kviz, koliko vas bom prepoznala. V CE sem imela velike probleme, ker so se mi zdele v živo zelo drugačne od slik. marjanca45
Pred nekaj minutami sem si ogledala album.Joj kakšne suhice ste,zakaj vraga hujšate? No sedaj sem tudi jaz v vaši družbi,mogoče bo kaj pomagalo k motivaciji. Tudi danes še nisem čisto pri seb,tako,da dieta trenutno ,miruje. Rožica naj se ti še javno zahvalim za pomoč.Ker sem že v letih,mi računalnik ne leži preveč. Adijo lep dan vsem skupaj! jesen
Jesen, saj pred to dieto nismo bile take, vsaj jaz ne. Sem se morala kar potruditi, da sem sedaj drugačna na pogled. In to naj bo motivacija zate, da se z vztrajnostjo daleč pride. Brez skrbi, tudi meni je bilo včasih kar hudo, pa sem vztrajala, ker sem imela cilj. Punce, kaj če bi v petek vsaka prinesla kakšno sliko od bolj "obilnih" časov ali pa kak kos oblačila, ki je bil takrat že skoraj tesen, danes pa na pade dol ? marjanca45
Hvala za napotke obema. Sem probala in bo šlo. Encijan odgovor dobiš jutri, ker doma nimam interneta. Lep dan vsem! beba
Dober dan mlade dame Lepo je če vidiš da te nekdo pogreša.Jaz sem že cel teden pa še malo več slabe volje prebava je en k...rana na moji tazadnji se neče celit tako kot treba in za povrh mi je še hči ful zbolela in ker sem tečna,zoprna in še kaj vas samo preberem da mi dvignete moralo nečem pa vam jamrat kar naprej.Podrugi strani pa mi ulivate ogromno ene pozitivne energije pa to človek nemore verjeti. Sem pa zadnjič gledala na hrvaškem rtl pogovorno oddajo ki jo vodi Sanja Doležal in je bila debata okoli tega da kako se lahko spozna krasno človeka prek interneta negleda da se ne pogovarjaš iz oči v oči.Sedaj sem se spomnila nato in je neverjetno da to drži.Ko tako prebiram ta forum se mi zdi kot da se poznamo že sto let.Sem pa prav firbčna kako se bo ta predstava o vas ujela v realnosti v petek .Komaj že čakam petek hura. Vse se pogovarjate o sončku pri nas je patko čemeren dan da bi se najrajše zavlekla pod kouter in prespala te dneve. Tuna pa bo imela družina zdaj priložnost videti kako je njihova mami super in nenadomestljiva potem te bojo mogoče kaj bolj cenili in tudi videli da lahko tudi sami kaj postorijo ne pa da čaka vse mamico(vsaj pri nas je tako).Je pa res da se v srbiji drugače živi in dela.Pri njih znajo uživati življenje z polnimi pljuči negled na to da je standard katastrofa.Upam da boš uživala. Uvav kaj sem se razpisala tako za enkrat bo zadosti sem iskoristila dokler moja deklica spi da kaj napišem.Pa brez zamere če mi kakšen dan neuspe kaj napisati preberem pa vas vse sproti. Uživajte na sončku še zame. Čao jaca
Hojla! Kako kaj punce! Jaz sem mal prej imela probleme z mlajšo hčerko,ker ona v petek že ne bo šla k babici in dedku,ker hoče zraven mame!No,nekako sva jo z starejšo potem pregovorili in se sedaj že pripravlja na odhod. Jaz sem pa že čist naježena,ker komaj čakam,da bo petek tu! Encijan,jaz sem samo premišljevala,da bi bilo dobro obrisat prah z orbitreka,da bi se pa gor spravla,uh to je pa že preveč! Jaca,je pa res zoprna ta tvoja rana.Upam,da se ti čimprej zaceli! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Marjetka cvetka, prvi korak si že storila, sedaj lahko napraviš še naslednjega in tako naprej. Tudi počasi se daleč pride Lp vsem riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti