Dober večer pupe!
Se vam oglašam šele zvečer, ker je bilo v službi danes dellloooovvvvnnnoooo!
Helena, želim ti da bi tele težave čimprej minile. A je popoldan tako hudo, da se nisi javila, ali si bila tako korajžna pa si šla popoldan v službo? Naj ti opišem moje trpljenje. Ko sem bila par dni do konca prvega kroga 3md sem mojima za kosilo obljubila pomfri - se pravi na Š dan. Nikoli ga nisem kdo ve kako marala. Ko pa sem ga delala za moja dva, so se mi v ustih delale sline, tako pregrešno močno sem si želela pojest tudi jaz za kosilo pomfri. Pa če ga nisem lomila s hrano potopljeno v olju cele 3 mesece, sem rekla k vragu vse, naj bo! Se pravi za kosilo je padla odločitev - za vse tri pomfri (za ona dva še meseka seveda). Za večerjo sem imela tisti dan solato, vanjo pa sem zamešala malo fižola. Morilska kombinacija. Pomfri za kosilo, fižol za večerjo. Ko je bila ura enajst - zvečer, sem mislila, da bom umrla. V trebuhu sem imela takšne grozne krče, da sem rekla, da bi raje desetorčke rodila, kot še enkrat trpela takšne krče. Nisem mogla ne ležat, ne stat, ne sr..., ne bruhat, ne dihat, skratka nič. Hudo! Proti polnoči sem končno bruhala prvič, potem čez par minut še enkrat in bilo je takoj vsaj 70% bolje. Seveda sem preostanek noči bolj predremala kot prespala. Nikoli več!
Moj se je celo tako ustrašil, da je rekel, da če me v pol ure ne mine, gre z mano na urgenco. Hvala bogu, da je bruhanje olajšalo bolečino. Mastnih stvari se od takrat resno izogibam, fižola pa tudi.
Mogoče so bile res pri tebi krive bučnice, po moje so ravno tako hude kot arašidi, pa zvečer ne more trebušček premleti teh mastnih stvari. No, upam da boš jutri zjutraj že vsa nasmejana in pripravljena za tek z nami. Vso srečo!
Marjetka Cvetka, če bo kaj pomagalo, ti še jaz poklonim palčke, da ne boš v službi zaspala. HA-HA!
Zdaj me pa že moj velikan preganja, še mora nekaj pogledat na računalniku potem pa gremo vsi skupaj spančkat!
Lahko noč prijateljice!
bonaca