Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Peljala sem šolarki v šolo, šla v
, potem pa domov na čajček in naravnost v posteljo. Ta rdeča teta ni niti malo prijazna do mene
. Bi mi ful pasalo.
No, tudi kakšne nežne
se ne bi branila.
Bom morala počakati do večera, da me "vzame v roke" moj predragi
. Zaenkrat pa objemam termofor, si grejem nogavice na radiatorju (in si jih vsake pol ure zamenjam), da imam vsaj noge ves čas tople in pijem čajček. Že tretji liter komarčka "napadam".
Sem pa zjutraj spila sok ene rdeče grenivke + sok dveh rdečih pomaranč. Se pravi, da danes še nisem imela "normalne" hrane v ustih. Joj, bom še presnojedka postala.
Pa saj sploh nisem lačna.
Res pa je, da ves čas mislim na hrano
.
Danes imam sicer Š dan, a še sploh nimam pojma, kaj narediti za kosilo. Pire mi je zmanjkalo...
Nič, jamranje mi ne bo koristilo, to vem. Popoldan peljem hčerki na vaje (sta po novem mažoretki), do jutri pa moram biti spet "tista stara, pozitivna, oh in sploh jaz

Saj res, kaj pa je z našim srečanjem punce
blažkaaŽivjo punce!
Tudi jaz se vam pridružujem, saj sem včeraj začela z TLD. Tako sem zračunala, da se vodni dnevi izidejo na lune in da končam do 1. maja. Že lansko leto sem se držala TLD in sem takrat shujšala za 15 kg. Od tega sem pridobila 3 kg nazaj, kar se mi zdi zelo dobro.
No, danes imam riž.
Držim pesti tudi za vas.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jagodni cmoki z makovim sladoledom

Caprese solata s popečenimi svaljki