Kok ste pridne, punce. Blažka, kok se nasmejim telim tvojim posrečenim slikicam. Pa Kristalka (vzpodbudna dušica iz časa moje diete) kako pridna, kar v fitnes hodiš.
No, naj še jaz povem, da sem začela že obiskovati Hypoxi terapijo (podaril mož -še kot novoletno darilo). In vam povem, da je treba kar migat. Najprej se oblečeš v tako vesoljsko oblačilo, kjer ti neprodušno zaprejo vse izhode, razen glave. 20 min tam ležim, vmes se pa napihuje zrak in imam občutek kot da sem v breztežnem prostoru. Pol slečem to obleko in oblečem eno drugo, tako da so noge proste, zgornji del pa spet neprodušno zaprt. Lahko si izbereš ali tekalno stezo ali orbitrek in delaš 30 min, vmes se napihuje zrak v tisto obleko in masira predele. Tule se čisto prepotim, da je majca za ožet, sproti je treba pazit, da je srčni utrip ves čas 130-140, ker se takrat najbolj kurijo maščobe. Zdaj sem bila trikrat, vse skupaj je pa 15x.Bom poročala, kako bo, zaenkrat še ni kakšne spremembe.
Aja, še to, me je bilo kar orng sram, ker so bile istočasno same suhice, pa še mlade povrh, tako da ne vem če je tole glih zame primerno. Imam namreč 90 kil (tiste tri od praznikov nočejo nikamor it, čeprav se držim reda), višina 170,starost 37. Sem pa spet usposobila domač orbitrek, ki je bil ene pet let neuporabljen, vsaj ena dobra stvar. Tole 3mesečno dieto sem pa delala lani spomladi (iz 115 ). Na splošno sem zadovoljna s trenutnim stanjem, rada bi pa dala dol še tistih 10 kil, da pridem nekje na 80. Hodim tudi na aerobiko 2x/teden, enkrat je pred aerobiko tudi pilates.
Tako da mislim, da imam gibanja kar dosti.
Lepo se imejte, lep vikend, mi bomo šli najbrž jutri smučat.
ann