Večer

Joj, vse kaže, da nas bo pošteno zametlo. Sicer so otroci zelo veseli, ker imajo že hude načrte na bližnjem hribčku, a vseeno upam, da tale snegec le malce prehiter ne napada in ga bo posledično zmanjkalo za Božič in Silvestrovo.
Mi smo preživeli resnično lepo soboto, pa tudi B dan mi je uspel v polno

. Dopoldan sem jedla sadje, za kosilo polenovko z veliko česna + zeleno solato, zvečer zelenjavno juhico, čez dan pa čajčke in kompot.
Tudi peko cimetovih zvezdic sem super preživela, t.j. zelo smo se zabavale pri peki in "tunkanju" v stopljeno čokolado

, brez da bi jaz enega samega dala v usta

.
Sem pa dihala s polnimi pljuči...

Jutri me čaka Š dan in praznovanje hčerkinega rojstnega dneva. Upam le, da mlajša hčerkica ne zboli, ker je šla v posteljo z rdečimi in zelo toplimi lički

. Pa med pravljico je pojamrala, da jo grlo boli (je rdeče obarvano; upam, da ne dobimo angino na obisk

). Najbolj pa jo skrbi, da v primeru, če res zboli, ne bo mogla nastopat v ponedeljek s folklorno skupino...
s.marinka4, iskrene čestitke za super začetek, le tako naprej

.
darja-, tudi tebi čestitam, ker po moje ni zelo lahko zdržati celega dneva na sokcu, če pa veš, da lahko še kaj bolj "konkretnega" daš v usta

. Na tehtnico se pa ne jezi preveč, ker je tudi moja nekam čudna. Namreč Miklavž mi je prinesel elektronsko osebno tehtnico, ki pa mi kaže ponavadi več kot pol kg več kot stara tehtnica

.
Verjetno zato, ker je v gram natančna, stara pa le na 500 gramov

V Portorož pa praviš da tokrat ne greš. Nič hudega, ti se kar malo več pocrkljaj doma na toplem (ob kaminu seveda

), Portorož bo že počakal...
A vse ostale je pa zametlo, da se nič ne oglasijo

Nič, jaz grem še malo "telovadit"

, ve pa tudi preživite kar se da lepo (in predvsem mirno) noč

blažkaa