Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Danes imam krizo. Tečna sm, zebe me, nč mi ni prav, krneki bi jedla... Ne vem, kaj bom...
Mogoče sem spregledala ampak nikjer nisem zasledila te diete po dnevih, kaj lahko ješ kateri dan. Mi prosim katera da link kjer bom lahko to prebrala in si skopirala, če je mogoče zraven kakšen jedilnik za vse dni v tednu. Hvala lidica
LP Dober dan dekleta. Sy,tak dan ko ga imaš ti danes sem jaz imela včeraj.Tudi grizla bi sam če bi se kdo pustil...,danes je že malo bolje,čeprav sem zdajle spet raz...,ker mi je ena ruknka avto.Pred enim mesecem sem imela nesrečo(nič kriva),tako so mi zrihtal avto v salonu zastonj,danes pa evo prav tisti branik ki je nov pa mi ga ena rukne,pa vem katera,ker ima ruknjenga tud svojga,na mojem avtu,ki je črn pa se pozna siva (njena)barva.Jutri jo bom v službi kar obesla......Ta avto mi ni namenjen ga imam komaj 4 mesece,pa že nesreča...pa kar nekajkrat je šlo za las...pa zdaj spet...prej ko sem imela staro kripo se pa ni hotel nobeden zaletet,da bi dobila novga!!!!!!!!!!!!! Sicer pa sem danes jedla pečen puranji"šnicl",pa popečene bučke,zeljno solato in 3 polnozrnate prepčence. Za jutri že kuham ješprenj,ko bo skoraj gotov bom zase vzela stran drugim pa še mal meseka not. Kje pa so spet vse dekline danes??? Zdajle imam eno uro(mi je dal sin stol),da lahk čečkam,drugače se kar težko dokopljem do računalnika. Ja še to moram napisat,da včeraj ko sem imela sadni dan sem zvečer pojedla tri prepečence,pa si to sploh ne štejem za greh...dobra jaz a ne?????? Je pa te dni spustila tista "pipca"kot vsak mesec,pa sem najbrž tud zato take volje...,danes ko sem jezna mi pa še jest ne paše. darja- Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 21. nov 2007 15:36:55
lidica poglej ZS darja-
Pa kje ste spet???????????? darja-
Kaj je darja- Zakaj se pa razburjaš in si takooooooooooo zeloooooooooooo blažkaa
Dober večer - samo pozdravim vas, pa nazaj v posteljo - viiiirooozzzzza Kristalka
Kristalka, potem pa veliko čaja in "uživaj" v postelji blažkaa
Ne nisem jezna,ampak prejšnji teden vas je blo toliko zdajpa nikjer nobene.Se vse crkljate??????? darja-
ne crkljamo se...kuhamo prebranec :) tabina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti