Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Haj! Kristalka čestitke!!! Ja to bi bil uspeh tudi zame če bi se vsaj približala tvoji teži. Glede na to da jih imam po prvem mesecu približno toliko kot ti na začetku bo težko. Sedaj pa le vztrajaj da se ne boš čez par let tolkla po glavi tako kot jaz. Če bi jaz obdržala tisto najnižjo težo po dietah bi mi tokrat z lahkoto uspelo priti tam na okrog 70 kg. Tako pa brez veze še kaj dodajat. Pozdravljene vse nove! Alovsin kar pogumno! Vsi poznamo tisti GROZA ko stopimo na tehtnico po parih mesecih pretiravanja. Je pa telovadba tudi moja šika točka. Zato mi po dietah ostaja kože za izvoz. S sodelovko sva že prav razmišljali če je koža tud darovan organ samo da bi jo midve podarili že sedaj in ne po smrti. Danes sem si privoščila za kosilo radič s krompirjem zraven pa pečen krompir. Malo so me domači grdo gledali ker nisem dala skoraj nič olja in ni bil tako prepojen z maščobo a pojedli so ga vseeno. Lepo nedeljo vam želim! any Sporočilo je spremenil(a) korenzu dne 04. nov 2007 12:12:45
darja- je napisal/a:
Kristalka ,ko bom jaz na tvojem mestu ,ne bom narisala sam graf,ampak še sebe darja-
Hvala - sicer pa lahko odpremo temo Prej/Potem in nalepimo fotke, samo ne vem, katera se bo prva ojunačila Hvala za čestitke tudi Korenzu. Kristalka Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 04. nov 2007 17:21:45
Jaz sem za bo še bolj napeto pa bolj se bomo trudle....... Jutri bo moj mesni dan,sem že danes skuhala juho.pa bom jedla meso in solato.Zadnjič sem spekla črn kruh,pa me čaka v skrinji,doma na vrtu pa imam sam radič,ki ga sploh ne maram,ampak bo moral biti dober.......a bi katera upala poslat svojo sliko prej -zdej-potem,ko bomo končalesploh ne vem kolkrat sem ga prtisnla... darja-
To sm js prej To sm pa zdej hihi
Darja- Radič s fižolom, česnom in bučnim oljem - njami za škrobni dan. Sy razlika je očitna - bravo Kristalka
Čer! No pa ste se spet prebudile, lepo. Kristalka, čudovito. Kako si ponosna nase. Glede tistega PREJ- POTEM, smo pa enkrat že imele en album nekje, pa ga jaz trenutno ne najdem. Tudi ni dostopen vsem, ampak samo tistim, ki imajo gesla.(ker ta forum bere veliko več ljudi, kot jih pa na njem sodeluje in naše slike pač niso za vse firbce) Sy, dobra si, hahaha! Jaz sem danes delala, spet, in sem popoldne šla samo na daljši in malo hitrejši sprehod, no sva šla. Moje kile grejo čisto počasi dol. Ampak grejo pa. Tudi jaz imamjutri kompirjev dan. In bo za kosilo pečen krompir in kitajsko zelje.Njami. Lep večer. hema
lep pozdrav vsem skupaj:) evo mene spet:) malo pred poletjem sem bila na dieti,dala dol 4 kilograme(ni mi potrebno veliko dati dol)- čeprav si nekateri sedaj mislijo :kaj ?4 kh pa to ni nič,zame je bilo nekaj,ampak sem malo dobila nazaj pa se bom spet spravila na dieto, ampak ne toliko zaradi kilaže ampak samo zaradi prehrane,ker ko sem na dieti se vsaj zdravo prehranjujem.ne nažiram se.če se pa malo pregrešim pa tud ne bo hudga... dieta je meni pomagala pri zravstvenih težavah: imela sem previsok pritisk in potem ko sem bila na dieti se mi je normaliziral kar sem bila zelo vesela. tako da se bomo sedaj več družile-spet:) jutri bom pa začela z OH,ker je od fanta sestra tudi na tej dieti,pa ker sem dosti pri fantu, bom delo olajšala"tašči" da ji nebo treba 5 različnih kosil kuhat ,se bom malo prilagodila. mislite da to ni dobro?? lep pozdrav:) žabica21
DOBRO JUTRO! Žabica21,tudi jaz bom danes bolj resno začela .Danes zjutraj sem stopla na vago,pa čeprav sem vedla ,da bo poraz in sem tud rekla,da se ne bom vagala ampak sem šla gor.Če po pravici povem,mi je ratal slabo.Tolk kil ko mam zdej, nisem mela še nikol.Ta teden mam spet dopust,tak ,da zdej je pa res konec,zdaj pa mora it zares....Danes bom jedla govedino in radič.. pa nimam glih rada. Hema a ti delaš v trg.,ko moraš bit v službi tud v nedeljo?Tud jaz sem taka reva,da delam ob nedeljah. darja-
Pozdravljene! Tudi jaz sem povratnica! Sicer nisem dobila nazaj vseh kg, a bi jih prav gotovo, če ne bi vsaki drugi mesec vsaj teden dni držala dieto. No, po enem tednu pa obupam! Nekako me kar zanese na stara pota. Sedaj sem ugotovila zakaj....manjka mi ta forum: prebiranje in pisanje....tudi takrat mi je dal voljo in pogum, da mi je uspelo, zato se vračam! No, pričela bom z dvema dnevoma na sadju, vode namreč ne vzdržim (tudi tedaj je nisem), potem pa po dnevih naprej! Upam, da mi bo uspelo! LP Sabina
Haj! Ja še vedno obstaja spletni portal nas formašic 3MD. Geslo dobijo tiste ta resne. Če katera želi ji lahko pošljem na zasebno sporočilo. Je pa to stran moj album.com. Jaz sem že odposlala svoje slikce sam so že mal zastarele. Kristalka poglej na zasebna sporočila! Pozdravljene ponovno povratnice. S skupnimi močmi bomo uspele boj s kilogrami. Danes sem na OH dnevu pa še ne vem kaj bom jedla. Vrjetno makarone z drobtinami. Čau čau! any

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti