Dobrodošla Alovsin.
Prav si se odločila - s spremenjenim načinom prehranjevanja boš bolj zdravo jedla, si uredila prebavo, odšle bodo kilce, če boš še pridno telovadila boš pa itak poskrbela za vse. Kar pogumno, pa čimvečkrat po motivacijo na forum.
Hema, ne se bat, nismo obupali, jaz sem sicer sedaj na stalnem (tako predvidevam) vzdrževanju, zato se oglašam le toliko, da vas spodbujam pa da mene samo seveda kam ne zanese

Tole je pa povzetek mojega "garanja", ki se je pričelo januarja in končalo oktobra 2007. Ni sicer kak bajni dosežek kot pri nekaterih, vendar sem zelo zadovoljna. Mislim, da tudi leta naredijo svoje, ko diete niso več tako učinkovite kot pri mladostnicah.
Poleg tega mi nagajajo ščitnični hormoni - dodajat jih moram v obliki tablet - te težave pa še kako rade čisto zmešajo in predvesm upočasnijo presnovo, sploh pa so, tako pravijo zdravniki, skregane s kakršnokoli shujševalno dieto. Jaz sem se zanjo kljub temu odločila. Po 10. mesecih sem zdravnico prosila za krvno sliko - vse je bp.
Da ne omenjam tega, da moj želodec sedaj prenaša kakršnokoli sadje, tudi jabolko z olupkom, pa ogromno paradižnika pojem na kar prej niti pomisliti nisem smela, sploh pa ne zvečer.
Mislim, da sem svoje dosegla, čeprav za 1 kg manj kot je bil moj cilj, bom pa naredila vse, da doseženo obdržim

Mogoče pa mi kar tam nekje vmes izgine še tista ena odvečna (ja, če se ne bi bližali prazniki - težka bo)

Želim vsem, da dosežete zastavljene cilje in doseženo obdržite

Kristalka
Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 03. nov 2007 16:07:34