Ločevanje živil 90. dni - 5. del

suzana123 je napisal/a:
Lep pozdrav in hvala za spodbude velika sem 168cm, tehtam 68,8kg sedaj sem ob delu tudi študirala in sem pojedla veliko sladkarij tako da sem se v tem času zredila za 4 kg. Po poklicu sem medicinska sestra upam da mi bo upelo težko se uprem sendvičem. Kristalka koko to misliš pri vzdrževanju da npr. za kosilo ješ B za večerjo pa OH ni potrebno da ješ ves dan samo npr.OH. Res se vam hvaležna za vse to in se še kaj oglasim LP Suzy suzana123
Ne, ni potrebno, važno je, da ločuješ v obroku, med obroki pa ni nujno. Najbolje je, da si dneve razporediš tako,da si bodo kosila sledila nekako: B,Š,Š,OH,sadje, večerje pa poljubno - pazi le, da pride za OH vedno vitaminski dan. Pa uspešno in LP P.s. To velja seveda za naslednjih 90 dni-VZDRŽEVANJE, če si še v prvem krogu, pa seveda STROGO ločevanje v obroku in med obroki. Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 26. jul 2007 10:03:43
Lejte, kaj sem prebrala!? Sem kr žalostna,... http://www.cenim.se/164-a.html Jelenckova Jelenckova
Jaz pa nisem nič žalostna. Nešteto diet, ki obstajajo in se še porajajo, ima svoje + in -. Jaz sem se pač odločila za tole, dokler mi deluje, dokler se dobro počutim,in ne opažam nobenih nezaželenih učinkov, je to moja dieta oziroma moj način prehranjevanja Kristalka
Sedajle sem imela večerjo (Š-dan: pečen krompir in paradižnik v solati), do torkovega zajtrka pa voda (polna luna 30/7 ob 2.49) Kristalka
Lunca uspela, sedaj pa veselo naprej... Kristalka
Jelenckova je napisal/a:
Lejte, kaj sem prebrala!? Sem kr žalostna,... http://www.cenim.se/164-a.html Jelenckova
Ni kaj biti žalosten. Dejstvo je, da dijeta pomaga. - ker 16 ur na dan ješ sadje in piješ vodo - ker se držiš nekega reda pri hranjenju (pa čeprav ni idealen) - ker ješ za večerjo ponavadi isto kot za kosilo in ti včasih že tako presede, da po parih grižljajih pustiš :) - zmanjšaš obroke mesa na teden - in še par stvari Res je, da ni spremembe metabolizma, zaradi katerega bi še naprej bil suh, shujša se pa vseeno. Jaz sem v 90 dneh iz 113,5kg na 91Kg, pa sem med vikendi kar dosti grešil z hrano in pijačo. Je pa tudi res, da sem vsak dan športal. sonic
Se vam moram malo javit, da ne boste mislile da sem že obupala. Samo časa mi primanjkuje, tako kot vsem. Jaz sem že zaključila prvi mesec diete. V nedeljo sem imela vodni dan in sem ga uspešno prestala, brez kakšnih muk. V prvih 28-ih dnevih sem izgubila 6kg. Vagala sem se v nedeljo zjutraj po sadnem dnevu in ne v ponedeljek po vodnem, ker kar se izgubi na vodnem dnevu pride itak takoj naslednji dan s hrano nazaj. Sem kar zadovoljna z rezultatom. Upam da bo šlo tako naprej, predvsem pa si želim, da dieto speljem do konca. Se moram pohvaliti kako sem bila pridna. V soboto smo imeli veliko praznovanje Tajinega 5. rojstnega dneva, jaz pa sem imela sadni dan. In speljala sem ga brez prekrška. Nisem poskusila ne mesa, ne krompirja, ne torte, samo malo solate, grozdja in lubenice. Torta me pa čaka, da jo pojem jutri za večerjo. Jelenckova, če se prav spomnim sva midve skupaj štartale. Kako ti je uspel prvi mesec? Pa pridno hujšajte. tejčica
Bejbe, kje ste?!? Na morju, kaj? No, upam, da imate lepo vreme. Jaz sem nazaj z morja, kjer sem se prvi teden držala diete, drugi pa ne. Nisem sicer ne vem kako grozno grešila, samo sadnega dneva nisem imela pa ločevala sem po obrokih in ne po dnevih. Sploh mi ni bilo težko, celo zelo fajn mi je bilo, ker me nikoli ni nič tiščalo, tako kot vse moje prijatelje. Sem spila tu pa tam kaj alkohola, ampak ni bilo sile. Na kilah se mi ni poznalo nič, ostalo je tako, kot je bilo. Zdaj pa se spet strogo držim. Moja velika želja je, da dam dol še 5 kg (do sedaj jih imam po 45 dneh diete manj 9), ampak to lepo počasi, v cca. 2 mesecih. Sem se odločila, da se sploh ne bom več vagala, ker vem, da bo zdaj šlo ekstra počasi navzdol in se bojim, da bi obupala, ko po 3 tednih npr. ne bo tehtnica pokazala nič manj. Tako, toliko od mene. Imejte se lepo in vztrajajte, kar se da. Lep pozdrav, Karmen jessy6
Jelenckova je obupala po 3 tednih. Nisem mogla, na žalost. Ker me je ubijalo to, da do 12 nisem smela pojet več kot 2 kosa sadja. In potem sem se nalivala s kavo, ki se mi je zagabila, ker je bila brez sladkorja in mleka, v službi pa moraš neki jest, pol sem pa sam na hrano študirala, sej še delat ne moreš!...Pa še tisti članek beden! Tejčica, te občudujem in ti čestitam, da si tako vzdržljiva. Vsa čast ti! Je pa res, jaz imam preveč samo 3 kile (to je to, če si navajen biti celo življenje suh, potem pa se ti kar naenkrat pojavi špeh na trebuhu in še kje), pa sem preveč lena, da bi se več s športom ukvarjala. Zdaj malo več kolesarim in po 18 uri ne jem več ali pa zelo malo (sadje,...če sem lačna). Jelenckova
Javljam se spet, saj bi se prej, a kaj ko nimam nič kaj rezultatov. Ja, pravzaprav jih imam in sicer navzgor. Prejšnji vikend sem pridelala eno kilo, predprejšnji pa še eno. Nikakor se ne morem prebiti pod devetdeset. Jessy, ti pa nič plusa iz dopusta, res si od sile. Jelenckova tebi pa zaradi tistih treh kil res ni treba na ločevalno. Pravilno si ukrepala, ko si se odločila, da po šesti ne ješ in da več kolesariš. Danes sem po dolgem času spet na vodi in čaju, saj tako ne more iti več naprej. Tisti dve kili morata iti nazaj. Lepo se imejte še naprej! ann

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti