Ojla,
Se tudi jaz spet malo oglasim, čeprav nimam kakšnih večjih rezultatov z minus kilogrami. Glede na to, da se držim bolj svojih notranjih občutkov, kakšno hrano naj jem določenega dne oziroma določeni obrok, se, če mi le uspe, držim ločevanja, kar mi tudi odgovarja in bi ga rada osvojila to kot moj način prehranjevanja za vedno.
Moja slabost je še vedno kruh, ki ga moram zmanjšati na minimum in malo lakote zvečer po 19. uri. Pa kakšen sladek prigrizek, ko ni čas zanj. Vodni dnevi pri meni za sedaj odpadejo, ker na to nisem psihično pripravljena. Do sedaj sem izgubila 3 kg v cca 2 mesecih. Zavedam se, da je to šele začetek, toda verjamem v uspeh in verjamem v ta način prehranjevanja.
Pišejo res vse mogoče o tej dieti, toda do sedaj se meni zdi ta najbolj zdrava, kar sem jih zasledila in nobene do sedaj se jaz nisem mogla držati. Praktično ješ vse kar ti paše, le da ne ješ skupaj v istem obroku. Druge diete so dosti bolj stroge in enostranske, kar se tiče uživanja živil.
Tistim, ki vam uspeva čestitam, tistim, ki ne, pa želim več volje in odločnosti.
lep dan vsem, kljub temu, da zunaj ni sončka, (pri nas dežuje).
emily
Zgleda, da gre ta krog počasneje, pa nič zato, saj pravim, da vztrajam. Vmes pa še kakšna polna in prazna lunca, ko bosta tekla voda in čajčki, pa bo