Ojla frajle!
Klavdija, ekstra si, si dala elana še meni, da vzdržim vodni dan. Bravo!
Stanka, super si! Zdaj pa lepo naprej, da izgubiš nazaj pridobljeno kilco in nato še ekstra v minus!
Držim pesti!
darkad, meni osebno vročina nič ne pomaga, da ne jem. Ko vem, da je kosilo na vrsti, pač jem. Mogoče pa res manj pojem. Pomaga pa sigurno pri tem, da spijemo več vode oz. tekočine, kar zelo pomaga pri izgubljanju kilogramov in vražjega celulita. Kar pogumno!
No, jaz tudi lepo maširam naprej. Danes je moj 42. dan diete in sem shujšala slabih 9 kg v tem času. Sem zelo zadovoljna. Je pa res, da sem v prvih 14. dneh shujšala 5-6 kg, zdaj gre pa zelo počasi. Ampak ni važno, samo da gre. Tudi počasi se daleč pride, kajne?
Zelo se veselim petka, ko odhajam za 15 dni na morje. Se vam pa moram zahvalit, ker ste me spomnile na vodni dan. Namreč, prvega sem jaz izpustila, ker sem imela v začetku julija še nekaj učenja in sem presodila, da ne bi bilo pametno izvajati med intenzivnim učenjem vodnega dne. Potem pa sem pozabila nanj. Danes imam škrobni dan, sreda - oh, čet - sadje in v petek, dan pred morjem, bom imela vodni dan. Štartamo itak zvečer, tako da upam, da mi med vsem pakiranjem ne bo težko zdržati na vodi. Že zdaj mi približno za 0,5 kg padejo kile dol po vsakem sadnem dnevu. Mislim, da mi bo po sadnem, ki mu bo sledil pa še vodni dan, sigurno še kakšna kilca šla dol. In pripravljena bom prispela na morje.
Jupiiiiiiiiiiii!
Drugače pa nameravam na morju isto jesti - ločevati po dnevih in po obrokih, ne bom se pa strogo strogo držala vsega kot do zdaj. Verjetno bom kak večer spila tu pa tam kak kozarček alkohola, sladoled bom imela recimo za večerjo na beljakovinski dan, sladkarije pa bom 100% jedla samo na oh dan. A veste, da sem bila jaz strašni zasvojenec s sladkarijami? No, zdaj mi sploh ni več toliko do njih. Veste kaj zdaj najbolj pogrešam? Kakšno fajn belo, mehko in hkrati hrustljavo štručko kruha, z zašinkom in sirom .... mmmmmmmmmmm, to pa so zame skomine. Eh, bo že. Zavedam se, da sem nagnjena k debelosti že od otroštva in da, če bom hotela obdržati te kg, ki jih imam sedaj, bom morala podobno ločevati tudi v bodoče. Ne bom ločevala po dnevih, po obrokih pa zagotovo. Bomo videli kaj bo čas prinesel in pa moja trma seveda.
Srečno vsem in prijeten dopust! Lp, Karmen
jessy6