Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ojla frajle! Klavdija, ekstra si, si dala elana še meni, da vzdržim vodni dan. Bravo! Stanka, super si! Zdaj pa lepo naprej, da izgubiš nazaj pridobljeno kilco in nato še ekstra v minus! Držim pesti! darkad, meni osebno vročina nič ne pomaga, da ne jem. Ko vem, da je kosilo na vrsti, pač jem. Mogoče pa res manj pojem. Pomaga pa sigurno pri tem, da spijemo več vode oz. tekočine, kar zelo pomaga pri izgubljanju kilogramov in vražjega celulita. Kar pogumno! No, jaz tudi lepo maširam naprej. Danes je moj 42. dan diete in sem shujšala slabih 9 kg v tem času. Sem zelo zadovoljna. Je pa res, da sem v prvih 14. dneh shujšala 5-6 kg, zdaj gre pa zelo počasi. Ampak ni važno, samo da gre. Tudi počasi se daleč pride, kajne? Zelo se veselim petka, ko odhajam za 15 dni na morje. Se vam pa moram zahvalit, ker ste me spomnile na vodni dan. Namreč, prvega sem jaz izpustila, ker sem imela v začetku julija še nekaj učenja in sem presodila, da ne bi bilo pametno izvajati med intenzivnim učenjem vodnega dne. Potem pa sem pozabila nanj. Danes imam škrobni dan, sreda - oh, čet - sadje in v petek, dan pred morjem, bom imela vodni dan. Štartamo itak zvečer, tako da upam, da mi med vsem pakiranjem ne bo težko zdržati na vodi. Že zdaj mi približno za 0,5 kg padejo kile dol po vsakem sadnem dnevu. Mislim, da mi bo po sadnem, ki mu bo sledil pa še vodni dan, sigurno še kakšna kilca šla dol. In pripravljena bom prispela na morje. Jupiiiiiiiiiiii! Drugače pa nameravam na morju isto jesti - ločevati po dnevih in po obrokih, ne bom se pa strogo strogo držala vsega kot do zdaj. Verjetno bom kak večer spila tu pa tam kak kozarček alkohola, sladoled bom imela recimo za večerjo na beljakovinski dan, sladkarije pa bom 100% jedla samo na oh dan. A veste, da sem bila jaz strašni zasvojenec s sladkarijami? No, zdaj mi sploh ni več toliko do njih. Veste kaj zdaj najbolj pogrešam? Kakšno fajn belo, mehko in hkrati hrustljavo štručko kruha, z zašinkom in sirom .... mmmmmmmmmmm, to pa so zame skomine. Eh, bo že. Zavedam se, da sem nagnjena k debelosti že od otroštva in da, če bom hotela obdržati te kg, ki jih imam sedaj, bom morala podobno ločevati tudi v bodoče. Ne bom ločevala po dnevih, po obrokih pa zagotovo. Bomo videli kaj bo čas prinesel in pa moja trma seveda. Srečno vsem in prijeten dopust! Lp, Karmen jessy6
Bila za 3 dni na morju, Sem se držala diete, sam kaj, ko sem zraven jedla še vse sorte. No, zredila se nisem nič, kopalke so mi pa tudi že lepo prav. Pogrešam mafine,.... Jelenckova
Da se spet malo javim. V sredo sem imela Š dan in sem za večrejo grešila. Sva z mojim imela 10. obletnico in pri večerji nisem ločevala. Pa še kozarček šampanjčka sem si privoščila. Mi ni žal. Danes sem pa na sadju. Jabolka, banane, melona, mogoče tudi kakšna paradižnikova sloatka. Čestitke vsem ki pridno hujšate in tistim ki ste uspešno na vzdrževanju. tejčica
Hojla! Da se še jaz malo javim,da boste vedele,da še diham. Ko so napovedali tale vročinski val,me je zelo skrbelo,kako ga bom preživela.Vročina mi namreč ni preveč pri srcu. Potem pa sem se spomnila,kako me je zeeeelo zeblo,ko sem bila še na dieti.Pa sem pomislila,da mi mogoče ne bo tako zelo vroče,če se prehranjujem po sistemu B,Š,OH in S. Tako sem v ponedeljek začela z b dnevom in potem nadaljevala.Zraven pa seveda popila še ogromno količino vode. Stvar je seveda delovala,ampak samo do petka,ko je sodelavka praznovala abrahama in so bile moje oči spet bolj lačne kot pa jaz. Ampak vroče mi pa vseeno ni bilo tako zelo,kot ostalim. Torej ločevalna dieta ni dobra samo za izgubljanje kilogramov,ampak nam tudi olajša življenje pri teh visokih temperaturah. Superca,ne! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Pozdravljene Nekaj časa me ni bilo, sem bila na zasluženem dopustu. Medtem sem pridno vzdrževala in ciklus tudi zaključila. Rezultati:1. krog ločevanja - 12,1 kg Vzdrževanje - 3,5 kg Od 20/7 sem ponovno na začetku - 2. krog ločevanja. Upam, da bom oklestila še planiranih 7 kg. Mislim, da mi ne bo težko, v tem času sem se že tako privadila novega načina prehranjevanja, da tega nikakor ne mislim spreminjati. Tu pa tam kakšen grehec, bolj za dušo kot za želodec, pa tudi mora bit. Bom pa še naprej, ne glede na nov začetek, luno prakticirala vsakih 14 dni. Polna luna: 30/7 ob 2.49 .................28/8 ob 12.36 Prazna luna: 13/8 ob 1.04 ...................11/9 ob 14.35 Kristalka
lep pozdrav! Tudi jaz sem začela 3MD vendar sem izgubila le dobdro kilo v 14 dneh malo sem izgubila volje pa me zanima če je to normalno. Kako je pa z vzdrževalno, nadaljuješ še 3 mesece po enakem načinu prahranjevanja. Med temi 14 dnevi sem se nekajkrat pregrešila tako kot danes ko sem ponoči v službi, zato pa po vsej verjetnosti ne gre dol a ne! Čaw, čaw Suzy suzana123
Znima me še kajti jaz zjutraj težko zdržim da pojem samo za zajtrk 2 sadja tako da do 12h pojem še kakšno sadje a je to ful narobe? Ful bi rada shujšala pa ne vem kako bo to šlo dopust pa to, zadj pa se tudi nikamor ne premakne zgubila sem motivacijo. Čaw, čaw Suzy suzana123
Hojla vsem skupaj! Vidim, da ste vse zelo pridne, kar tako naprej. Suzy, če hočeš da ti bomo pomagale, boš morala razkriti svojo težo in višino, po možnosti še starost, ker če maš za zgubit vsega samo 5-10 kil, je izguba ene kile čisto v redu, če pa moraš sklatit 20 in več, je pa bolj malo, vendar je vsaj nekaj. Ti samo vztrajaj, pa bo. Tudi če kdaj malo grešiš, je najbrž to še vedno malenkost hrane v primerjavi s starim načinom prehranjevanja, zato ne smeš imeti slabe vesti zaradi tega, verjemi da se vsi kdaj pregrešimo, pa imamo zaradi tega vseeno uspehe, eni manj, eni več. Ne smeš obupat, ker smo mi tukaj, da ti bomo dajali podporo, samo zdaj jih je veliko na dopustu, tako da se včasih zgodi, da ni par dni odgovora. Prejšnji čet. smo prišli iz dopusta, kjer sem pridobila 2 kg (all incl.hotel), ki sta na moje presenečenje izpuhtela že čez dva dni. Za zajtrk sem se šest dni striktno držala samo grozdje, prvih par dni sem se kosila in večerje lepo držala (samo zelenjavica in solatke), pila seveda samo navadno vodo, proti sredini je padel na krožnik že kakšen zelenjavni narastek ali lazanja, ki je seveda vseboval tudi jajca in sir, ampak je bilo tako dobro, pri možu sem srknila tudi malo piva, pri večerji malo vina, zadnje dni sem pa kar krožnik sladic namesto večerje, pa še po kosilu sladico. Ampak mi ni žal. Od predvčerajšnjim pa sem spet na ločevalni, danes imam tortico, se že veselim. To je res fantastičen način prehranjevanja, ki mi je v veselje. Še par dekagramov pa se bo moja teža glasila na xinosemdeset, to bo že blizu 25 kg izgube od marca letos. Jaz sem zelo zadovoljna. Lepo se imejte še naprej, uživajte dopust oz. počitnice!!! ann
Ann čestitke, 25 kg je pa res lep uspeh za slabega pol leta - sila si. Je pa res, kar praviš, več kot imamo viška, hitreje gre dol, kasneje pa se malo upočasni. Suzana123, ne obupat. Če si komaj 14 dni na dieti, še ne more bit ne vem kakšnega rezultata. Saj, če pridno ločuješ, se tudi tehtnica vda in bo kar naenkrat pokazala 2 kg manj - seveda se pa čimbolj ogibaj grehov- verjemi, da je to v tem letnem času, ko je obilica sadja in zelenjave, še najlažje. Sadje lahko ješ tudi za dopoldansko in popoldansko malico, bolje, kot da si lačna. Pa veliko tekočine, najbolje voda. Na vzdrževanju je pa tako, da še vedno ločuješ, vendar ne več tako strogo: za zajtrk še vedno ostaja sadje, prav tako ga lahko ješ za malici, vsak peti dan je zopet sadno/zelenjavni (prvih 30 dni vsak 4. dan), ločuješ pa v obroku, ne več med obroki, npr. B-kosilo/ Š-večerja; Š-kosilo/OH-večerja, poljubno torej kombiniraš v dnevu. Porcije naj seveda ostanejo tolikšne, kot prvih 30 dni. Sama sem prakticirala tak način vzdrževanja, s tem, da sem dneve porazdelila na B,Š,B,OH,sadje in zelenjava in sem zadovoljna z izgubo 3,5 kg v tem času. Sedaj pa zopet , kot sem že povedala,znova od začetka. Danes na Š-dan sem za zajtrk pojeda 2 kivija, za kosilo kumarice v omaki s pire krompirjem, 1 banano za malico, večerja pa bo okisan in malo posoljen paradižnik. Kristalka
Lep pozdrav in hvala za spodbude velika sem 168cm, tehtam 68,8kg sedaj sem ob delu tudi študirala in sem pojedla veliko sladkarij tako da sem se v tem času zredila za 4 kg. Po poklicu sem medicinska sestra upam da mi bo upelo težko se uprem sendvičem. Kristalka koko to misliš pri vzdrževanju da npr. za kosilo ješ B za večerjo pa OH ni potrebno da ješ ves dan samo npr.OH. Res se vam hvaležna za vse to in se še kaj oglasim LP Suzy suzana123

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti