Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Jelenckova![]()
![]()
![]()
![]()
... to pride pa od tega, če poješ preveč mafinov...
Kar nekam mirno je tule gor, nekaj podobnega je tudi pri meni... Pridno ločujem pri obrokih, jutri bom imela sadni dan, v soboto je luna - odločila sem se za vodni dan. Ali se mi katera pridruži? Kristalka?
Današnji dan se je začel zelo zgodaj, bil je naporen, zato samo še lahko noč in lep jutrišnji dan!
Lp
darkad
Tejčica, bravo! Tudi jaz sem pojedla veliko lubenic v tem tednu - kaj češ, čas je tak, da so na voljo. Če naletim na kakšno res dobro pa ne morem nehati...
Za vodni dan sem mislila na kakšno, ki je že na vzdrževanju, ve, ki ste še "na dieti" se kar držite svojega vrstnega reda. Iz iskušenj vem, da ni dobro delati nekaj po svoje, ti čisto zmeša ritem.
Zjutraj sem odtekla 5 km, bolj počasi, je bilo tako lepo jutro. Ne morem vam povedati, kako me tele jutranje "seanse" napolnijo z energijo. Danes bo sicer bolj umirjen dan, jutri grem pa malo pogledati za novo garderobo - za to pa potrebujem veliiiko energije:)
Lep dan in lp
darkadBravo, klavdijaB!! In kako se počutiš danes?
Tudi jaz sem 100% izpeljala lunin post, tako lepo se mi je vse izšlo. V soboto dopoldan sem šla po nakupih, za kosilo je bilo sadje, od 14ih naprej pa pijača - včeraj pozno popoldan smo imeli piknik, pojedla sem čisto malo mesa in zelenjave in veliko vode. Danes mi je pokazala tehtnica 2 kg manj, realno stanje se bo pokazalo jutri. Sem se pa danes odločila, da bom kar na sadju in zelenjavi; tudi je tako vroče, da bo to še najlažje. Pa še sama sem doma tri dni, tako da lahko resna kuha odpade.
KlavdijaB, ali si ti zdaj že na vzdrževanju? Stanka, kar dobro si tole speljela! Dopust zna biti poln pasti - sladoledi, sladice, kakšna pijačica...
Darja2, sem vesela, da si se oglasila. Sem te že pogrešala, ko sva že ravno skupaj začeli. Sem si kar mislila, da si polno zaposlena, vidim pa, de se dobro držiš.
Te dni bo zelo vroče - mislite, da nam bo v pomoč, pri kurjenju kalorij:)? Veliko tekočine, počitek in lep teden vam želim!
darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 16. jul 2007 12:33:41Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jernejeva sadna torta s smetano

Hempy polenta