Ločevanje živil 90. dni - 5. del

En nasvet: na sadni dan nikakor ne it v trgovino! Ker bote zelo boge, kot jaz danes,....sem skor umrla:) Nič nisem smela pojest tistega kar sem prinesla domov. Jelenckova

Jelenckova... to pride pa od tega, če poješ preveč mafinov...

Kar nekam mirno je tule gor, nekaj podobnega je tudi pri meni... Pridno ločujem pri obrokih, jutri bom imela sadni dan, v soboto je luna - odločila sem se za vodni dan. Ali se mi katera pridruži? Kristalka?

Današnji dan se je začel zelo zgodaj, bil je naporen, zato samo še lahko noč in lep jutrišnji dan!

Lp

darkad
Še en sadni dan je uspešno za mano, že tretji. Lubenice sem danes tolk pojedla, da je nekaj časa videt ne smem. No, na koncu jo bom pa jutri za zajtrk jedla. Za kosilo jutri pa mesek, al pa sataraž, al pa sir...težka bo ta odločitev. Jelenckova, jaz sem šla v trgovino samo po sadje, je pa doma vseeno toooliko mamljivih, slastnih, prepovedanih reči, da glava peče. Ampak saj vemo zakaj ne smemo! Darkad, jaz v soboto ne bom na vodi, ker po izkušnjah potem dva dni samo grešim. Grem raje kar po redu. Nočko. tejčica

Tejčica, bravo! Tudi jaz sem pojedla veliko lubenic v tem tednu - kaj češ, čas je tak, da so na voljo. Če naletim na kakšno res dobro pa ne morem nehati...

Za vodni dan sem mislila na kakšno, ki je že na vzdrževanju, ve, ki ste še "na dieti" se kar držite svojega vrstnega reda. Iz iskušenj vem, da ni dobro delati nekaj po svoje, ti čisto zmeša ritem. 

Zjutraj sem odtekla 5 km, bolj počasi, je bilo tako lepo jutro. Ne morem vam povedati, kako me tele jutranje "seanse" napolnijo z energijo. Danes bo sicer bolj umirjen dan, jutri grem pa malo pogledati za novo garderobo - za to pa potrebujem veliiiko energije:)

Lep dan in lp

darkad
jaz sem na vzdrževanju in bom poskusila imeti jutri vodni dan, priznam, zadnje čase se nisem nič kaj držala vzdrževanja ( klavdija
Ne morem, da vas ne pozdravim! Prišla sem z dopusta na morju, kjer je bilo obilico (dobre!!!!) hrane. Pridobila sem le en kilogramček, čeprav sem se bala, da bo več. Tega oklestim, potem grem naprej. Če mi uspe nekje do septembra, oktobra še - 5 kilc, sem na konju! Ali vam poleti vročina (kadar je ) kaj pobere apetit? Jaz nisem te sreče... LP, Stanka
Haj punce, po res zeeeelo dolgem času se vam malo oglasim. Joj, res ni nobenega časa kaj napisat, konec porodniške. Spet služba, komaj čakam, da pridem domov in da se z mojima dvema sončkoma malo poigram. Tako sem pa vas malo zanemarila. No pa da vam povem, jaz še vedno kar vztrajam, včasih sicer tudi malo grešim ampak se za enkrat še kar dobro držim. Ravno eno leto je minilo, ko sem začela z ločevalno in v tem letu sem shujšala iz 122 kil -buuuu na 87. Nisem še čisto zadovoljna sama s samo, ker mam še kar precej špehca okoli trebuha pa vem, da tam mi bo pomagala pa edino telovadba. Joj to je pa najtežji del zame.Uf. Ko vas berem punce vidim, da ste zelo vztrajne in pridne, no ja včasih pa kakšen kiks tudi mora biti. Brez tega skušnjav raznih in drugačnih pa ne gre. Vsaj jaz nisem toliko trdna, da bi se res vsem dobrotam morala odpovedat. LEPO SE IMEJTE, VAS ŠE KAJ PRIDEM POZDRAVIT, KO BO KAJ ČASA, SEJ PREBIRAM VAS PA REDNO. TO PA JE TUDI NEKAJ KAJNE. FAJN BODITE PA VELIKO VODICE V TEJ VROČINI. darja2
darkad, sem bila pridna v soboto in se držala lune klavdija

Bravo, klavdijaB!! In kako se počutiš danes?

Tudi jaz sem 100% izpeljala lunin post, tako lepo se mi je vse izšlo. V soboto dopoldan sem šla po nakupih, za kosilo je bilo sadje, od 14ih naprej pa pijača - včeraj pozno popoldan smo imeli piknik, pojedla sem čisto malo mesa in zelenjave in veliko vode. Danes mi je pokazala tehtnica 2 kg manj, realno stanje se bo pokazalo jutri. Sem se pa danes odločila, da bom kar na sadju in zelenjavi; tudi je tako vroče, da bo to še najlažje. Pa še sama sem doma tri dni, tako da lahko resna kuha odpade.

KlavdijaB, ali si ti zdaj že na vzdrževanju? Stanka, kar dobro si tole speljela! Dopust zna biti poln pasti - sladoledi, sladice, kakšna pijačica...

Darja2, sem vesela, da si se oglasila. Sem te že pogrešala, ko sva že ravno skupaj začeli. Sem si kar mislila, da si polno zaposlena, vidim pa, de se dobro držiš.

Te dni bo zelo vroče - mislite, da nam bo v pomoč, pri kurjenju kalorij:)? Veliko tekočine, počitek in lep teden vam želim!

darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 16. jul 2007 12:33:41
ja, sem na vzdrževanju, sem šla sedaj na koledar pogledat, tako da sem 3MD začela 15. januarja, tako da je takorekoč tudi vzdrževanje pri koncu. Zadnji mesec tako malo biksam (razni RD-ji) Drugače sem dopoldan še vedno na sadju. Popoldan pa kakor kdaj, včasih imam isto kosilo in večerjo, včasih ločujem po obrokih. Počutim se super. lep dan vsem sotrpinkam, klavdija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti