Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marjetka cvetka, uf kako dobro poznam te napade lakote oz. požrešnost oči. Ko vidiš moraš piojesti, pa potem še to in to... Čez par dni pa se za glavo držiš in si jezen sam nase. Poznano, poznano. Tejčica Tejčica,ja tako je!Ko bom enkrat šla preko tega,mi bo končno uspelo shujšat in vso to matranje z ločevanjem in zdravim prehranjevanjem ne bo več jalovo početje. Ahhhhhhhhhhhh...................... Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Bejbe, danes bila za en dan na morju in nisem čisto nič grešila. Spet sem trdna in močna, tako kot ponavadi. Jutri pa po vsej verjetnosti rižotka z gobicami ali zelenjavo ter kumarična solata. Mnjami, se že veselim. Lepo bodite, Karmen jessy6
Včeraj uspešno prestala sadni dan. Za moje sem še pekla čokoladne muffine in nisem dala v usta niti grižljaja. Sem prav ponosna nase ker mi sploh ni bilo težko. Imam tapravo voljo in sem prepirčana da mi bo uspelo. Danes pa bodo za kosilo kalamari. Komaj čakam! Lp, tejčica
Uuu, Tejčica, res pohvalno. Jaz raje nisem nič pekla, ker sem vedela, da se ne bi dobro končalo. Sem mela tud sadni dan, pa ni bilo nič hudo, sma bila pol dneva na kolesu po bregih in nisem lakote niti občutla. Sem pa v soboto jedla kos torte in mi je bilo potem kar slabo. Preveč za moj želodec, se nisem vredi počutla. Nisem je pekla potem (sem mislila tisto nutella nardit), sem jo 1 kos raje kupila, da je pri 1 kosu tudi ostalo Jelenckova
Jelenckova, Nutella torta je takooooo dobra da je skoraj nemogoče samo pri enem kosu ostat, tako da si pametno naredila. Danes sem se tudi vagala (ponedeljek je pri meni dan za to) in po osmih dneh diete imam 2,5 kg manj. Vem da je to samo voda, občutek je pa vseeno super. tejčica
Jeeee, čestitke! Jaz pa ne vem, koliko sem shujšala, kako kilo že, več pa ne. Sem se prvič zvagala šele v petek. Danes tudi jaz jem ribice, no, nekaj morskega pač. Jelenckova
Jaz imam danes OH dan. Najprej bo melona, za kosilo makarončki z gobicami in solatka, večerja pa sladkoooo! Imam preveč idej za večerjo, pa se še nisem odločila kaj bom jedla, ker če vse kar se mi lušta... tejčica
Tudi jaz OH dan, grešim na velikoooo! Sem pojedla že 3 mafine Mi jih je prinesla prijateljica, pa so tako dobri, pa še nobenega nimam, da bi mi jih pomagu jest Jelenckova
Jelenckova, saj še ni čas za večerjo! tejčica
Joj, sej vem. Grozna sem,... Če so pa dobri,...jutri bom bolj pridna. Jelenckova

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti