Ločevanje živil 90. dni - 5. del
Lepo pozdravljene!
Najprej - tejcica dobrodosla nazaj! Začela si kar dobro - veliko uspeha! Ko sem se prvič oglasila na tem forumu si bila prva, ki mi je izrekla dobrodošlico in natrosila nekaj zelo koristnih nasvetov - naj se ti zdaj malo oddolžim;)
Stanje pri meni je takšno - zaključila sem s tretjim krogom diete (- 8 kg), v enem letu in pol sem shujšala iz 102 kg na 72kg (toliko kaže tehtnica danes). Zelo, zelo sem zadovoljna, počutim se odlično. Z jutranjim tekom še vedno vztrajam 3x na teden 4-5 km - odvisno koliko imam časa imam zjutraj, ostale dni pa joga in malo telovadbe za boljše počutje.
Zdaj sem precej razmišljala kako naprej. Odločila sem se, da bom do pomladi "počivala" - se pravi vzdrževanje pridobljene teže in skrb za kondicijo. Všeč mi je Kristalkin nasvet - vodni dnevi na lunine dneve, to bo kar v redu. Glede jedilnika pa še ne vem, ločevanje pri obrokih zagotovo, kakšen neplaniran priboljšek tudi, razmišljala sem celo o kakšnem lahkem zajtrku. Glede na to, da zgodaj vstajam, da že zjutraj pokurim veliko kalorij, zvečer jem najkasneje ob 19ih pa še to skoraj vedno sadje ali solate bi verjetno kar šlo. Kaj mislite? Če se kateri da malo podebatirat okoli te teme ...
Jelenckova (zelo luškan nick!) - če boš pojedla celo torto bo sigurno preveč:) - kakšen košček ti pa zagotovo ne bo škodoval! Pa uživaj ...
Vsem veliko uspeha, dobre volje in lep konec tedna!
Lp
darkadOjla,
Najprej čestitam tebi, Darkad, za takšen uspeh.
Moj cilj je tudi 72 kg. S tem, da jih imam sedaj 95. V dveh tednih sem izgubila 2 kg. Sem pa tako narejena, da se nikoli ne morem držati tistega, kar mi nekaj od zunaj "zapoveduje", oziroma, da se moram točno tako držati nečesa, česar še nisem jaz osvojila, tako, da se sama jaz odločim, da bom tako delala. Ravno tako je s tem prehranjevanjem, oziroma ločevanjem hrane. Meni ločevanje odgovarja, toda en dan mi paše bolj jest zelenjavne jedi skupaj s pašto, drugič bolj krompir ali riž pa ga kombiniram z zelenjavo, tretjič me vleče bolj za pojest kakšen košček piščanca, ali pa sir, jogurt. Včasih mi je težko jesti cel dan samo škrobno hrano, drugič beljakovinsko. Tako, da potem jem tisto, kar mi tisti dan paše s tem, da kombiniram. Se pa zavedam, da je to past zame in da sem tako na veliki preizkušnji glede doslednosti. Želim ta način prehranjevanja osvojiti čim bolj dosledno, s tem, da nisem "pod psihičnim pritiskom", ker potem je to zame muka in dosežem ravno nasprotno.
No, pa dovolj teženja. Pred mano je še dolga pot.
Jaz občudujem vas, ki se skoraj vse lahko tako dosledno držite strogo te diete.
emily
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Bučni pire iz rumene buče

Praženo zelje s krvavicami in krompirjem