ojla...pred kratkim mi je mama povedala da se tukaj zbirate na forumu in si dajete nasvete in moralno podporo med 90D....pa sem pomislila da je mogoče to tisto kar potrebujem sedaj...sem sicer srednješolka. s to dieto sem že enkrat prej začela in sem jo držala en mesec in sem šla dol 5 kilogramov vendar sem potem prekinila zaradi vseh obveznosti v šoli ker enostavno nisem mogla vsega držat skupaj. zdaj ko so počitnice pa imam bolj proste roke tako da jo spet lahko začnem. danes je moj 6 dan in imam škrob na seznamu...spet kak riž z zelenjavo..
na ta dan sploh ne vem kaj bi jedla, razen riža in krompirja mi ne pade nič na misel. sicer pa krompirja raje ne jem ker imam doma to montagniacovo knjigo in piše da krompir ima visok glikemični indeks...tako da nevem....ima mogoče katera kakšen recept da se izognem temu rižu??:))
pa še nekaj...opazila sem da je nekdo napisal da je shujšal 30 kg s to dieto...kljub temu da je pil kavo in jedel sir zvečer...bravo res vse čestitke ampak je res to mogoče??:)) no uživajte in držte trdno!!! ;)
kokolo90

Kristalka