Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Za motivacijo si oglejte tole: http://www.nbc.com/The_Biggest_Loser/ Big Daddy - ne morem verjet, a je to res - 30 kg v treh mesecih Zanima me, s kolikšno težo si štartala, kolikšen je bil tvoj ITM. Kristalka Sporočilo je spremenil(a) Kristalka dne 23. jun 2007 15:43:05
Zdravo, dekleta! Po velikem šoku se vam spet javljam. Ugotovila sem, da sem medicinski fenomen. Žal. Prejšnji teden sem v nedeljo imela sadni dan, v ponedeljek prvega vodnega. In po teh dveh dnevih mi je tehtnica pokazala 0,6 kg več kot dva dni prej. Mislila sem, da narobe kaže. Pa ni... Zakaj, ne vem. Sedaj manj jem (to mi je bilo ves čas najteže), dopoldne sem predvsem na sadju, nato pa ločujem po obrokih. In kilce gredo počasi dol. Od prejšnjega tedna 1 kg. Sem vesela in če bo šlo s tem tempom naprej, bo OK! LP, Stanka
Hahaha, Stanka, si me nasmejala. Nič zato, če si medicinski fenomen , si pa zato nekaj posebnega. Meni dnevi zelo hitro minevajo, tudi sadni, še vedno nimam nobenih težav. Danes je moj 21. dan, torej so minili 3. tedni, tehtnica pa kaže točno 6kg manj kot na začetku. Sem zelo zadovoljna. Res je, da je prvih 14 dni šlo navzdol kot za šalo, zdaj pa gre na teden kakšen kilogram. Najbolj pomembno pa je to, da so mi spet prav stare hlače, nekatere že prav visijo iz mene. Je pa tale vročina ubijalska. Nič ne morem, sem brez energije, komaj diham in sploh ne vem, kam naj se dam. Dobra stran vročine je pa ta, da mi tudi jesti kaj dosti ne paše. Uživajte in saj veste, vztrajajte, se splača! Lp, Karmen jessy6
Ampak ob taki vročini z lahkoto spijem veliko vode, verjetno že kar pretiravam, ampak mi tako paše. Stanka, tudi medicinski fenomeni shujšajo, mogoče malce počasneje, ampk vseeno. Tudi leta so pomembna in težje shujšamo tisti, ki preštevamo že desetletja. Jaz sem pa vremenski fenomen, saj vedno prične deževati, če se s kolesom kam odpeljem. Bom dala kakšno ponudbo na sušna področja. Punce, imejte se lepo in bodite pridne, saj veste pri čem. Lp! riba-ribica
Ojla bejbe! Pa ne da štrajkate?!? Dejte no!!! Kako vam gre? Grešite? Vztrajate? Nekje vmes? Meni gre kar ok, le da se je končno zdaj tehtnica malo ustavila, pa nič zato. Prvi znaki so tukaj, počutje je veliko boljše, to je pa tudi to, kar sem hotela. Zdaj vztrajam naprej, ne tehtam se več vsak dan, da mi ne zbije volje, saj vem, da se zdaj "tehtnica" spreminja tedensko in ne dnevno, tako kot prej. Vam povem, da mi trenutno najbolj pašejo sadni dnevi, najmanj pa OH dnevi, ker sem že sto na uro naveličana testenin. Kaj še ve jeste na OH dan? Če ne drugače, si bom danes naročila vegetarijansko pizzo za kosilo, brez sira seveda. Saj to bo ok, ne? Joooj, mi primanjkuje idej počasi, pa še na polovici nisem. Moram malo v lov za jedilniki. Uživajte! Lp, Karmen jessy6
Punce, če se ne motim, je BigDaddy fant. Si pa res od sile Bigdaddy, čestitam k uspehu. Jaz sem bila pa dva dni na primorskem, ker smo delali streho nad prikolico. Čist malo sem grešila, pila v glavnem vodo, čist malo ore, dopoldne dosti manj sadja kot ponavadi, pri kosilu včeraj malo vinčka, ker sem bila čisto izčrpana, fajn sem delala, kopala zemljo, vsa sem popraskana od bodečih robid, nazadnje imam pa tri kile več. Tako je to pri meni, če se ne držim točno vsega. Količinsko sem dosti manj jedla kot ponavadi, spila dosti več vode. Zato sem danes kazensko cel dan na vodi (spet imam 95 kg). Takoj ko pridemo iz dopusta, konec julija, grem spet od začetka 90 dnevno dieto, ker to ni to, ko kar sam po svoje nekaj delaš. Kristalka, prosim če nas lahko kakšen dan pred začetkom polne ali prazne lune opozoriš, da se bomo pripravili. Če se ne motim, bo v soboto polna luna. Punce in fantje, lepo se imejte! ann
Holja, sicer nisem Kristalka pa vseeno: polna luna se začne v soboto 30.06.2007 ob 0.04 uri. Ta mesec je to že druga polna luna in vse, ki jo upoštevamo imamo že 2. vodni dan. Kar prav pride pred dopustom, kajne? Naslednja polna luna je 30.07. ob 2.49 uri. Pridne bodite. SMILE28
Ops... BigDaddy, se opravičujem. No pa še enkrat, čestitke lep dan vsem emily
ann je napisal/a:
Kristalka, prosim če nas lahko kakšen dan pred začetkom polne ali prazne lune opozoriš, da se bomo pripravili. Če se ne motim, bo v soboto polna luna. Punce in fantje, lepo se imejte! ann
Točno tako: polna luna se prične v soboto, 30/6 ob 15.50 uri prazna pa 14/7 ob 14.05 SMILE28 ne vem, kje si ti dobila podatek za 30/6 - jaz uporabljam http://www.lunin.net/ Kristalka
Prav imaš Kristalka, sem narobe prepisala. Ob 0.04 pride luna v Kozoroga, polna se začne ob 15.50 uri. Tudi jaz uporabljam lunin.net. Uspešno polno luno vam želim SMILE28

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti