Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene punce!

Oprostite, če bom postavila vprašanje o katerem je že bilo govora, ampak res ne morem preveriti toliko strani, da bi ga našla.

Moje vprašanje se nanaša na jutranjo in dopoldansko kavo z mlekom. Kolikšen je to "greh" v ločevalni dijeti? Jaz namreč ne morem brez te kave dopoldan, pa tudi brez mleka mi ne gre. Ali bo potem dijeta popolnoma neuspešna?

Lp, Keka

Hojla! Jessy6,jo-jo efekt boš itak doživela,če se ne boš dolgo,zelo dolgo pazila pri hrani. Najbrž kar vso življenje. Drugače pa se pripravi tudi na to,da kile kmalu ne bodo šle več tako hitro dol,oziroma ti bodo drugi mesec kar obstale.Od začetka gre pač veliko vode iz telesa,zato gredo kile tako hitro dol. Keka,mislim da nekatere punce tudi med dieto pijejo kavo z mlekom,pa vseeno izgubljajo kilograme,druge so se odločile piti samo črno nesladkano kavo,tretje pa so se kavi kar odpovedale in jo zamenjale za zeleni čaj. Verjetno se bodo punce oglasile in ti o tem povedale kaj več. Meni je kava fuj in bljak in je ne pijem. Pinan in Damis,vidve pa kar v akcijo! Mi smo tukaj zato,da spodbujajo drug drugega in potem je dieta veliko lažja. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Ojla Keka! Jaz imam danes 36 dan in moji edini "grehi" so obvezna jutranja kava z mlekom (z manj maščob) in velikokrat še popoldan, pa sem kljub temu izgubila 9 kg. Tako da, kava ni ovira. Lep dan Ina13
Marjetka cvetka, hvala za odgovor, tudi jaz razmišljam nekje v tej smeri. In, punce? Kako vam gre? Stanka, žabica21, kje sta? Sta obupali? Pa Pinan in damis, sta zaštartale? Gre? Jaz imam danes sadni dan. Pojedla sem do zdaj 5 svežih fig in so bile mnjami! Za kosilo me čaka ananas, za večerjo pa še ne vem. Jutri se pa že veselim, ker greva z dragim na ribnik, kjer si bom privoščila kalamare na žaru in svežo mešano solatko. Mmmmmm. Uživajte v prijetni senčki in vztrajajte! Lep dan, Karmen jessy6

Hi,

hvala za tako čudovite odgovore. Rešile ste mi življenje, saj si res ne predstavljam dneva brez jutranje kave z mlekom, pa še to 0,5% maščobe. Jaz sem sicer šele začela z dieto, danes imam tretji dan in do sedaj je bil res edini greh ta nesrečna kava z mlekom.

Končno sem zbrala pogum, da začnem, ker sem se v enajstih mesecih zredila za 10 kg. Vzrok za to pa je bilo prenehanje kajenja. Čeprav se mi zdi, da nisem tako veliko več pojedla kot med kajenjem, so šle kile kar vidno gor. Ampak vesela sem, da sem dobila eno bitko, sedaj moram pa še drugo.

Lp, Keka

Keka kar pogumno. Itak si najtežjo bitko že dobila, ta bo dosti lažja. Kar pa zadeva kavo, jaz jo pijem 3-krat dnevno z mlekom skozi vso dieto in vzdrževanje - če so rezultati zato manjši ne vem, vem pa, da brez nje ne morem Kristalka
Kratko poročilo en teden pred iztekom treh mesecev: - 3-5 kav na dan z mlekom in žličko sladkorja - ne glede na dan sem si zvečer privoščil kakšen košček LIGHT sira (košček pomeni ca. 5 dag) - alkohol: pivo, vino, žganje... tu in tam brez pretiravanja Sedaj pa k omejitvam: - NIČ kruha (niti dorbtinice) - NIČ sladkega (razen žlička sladkorja v kavi) - ČIM MANJ mastnega - ob vsaki priliki na kolo in v hrib... - ČIM MANJ menjav dnevov Rezultati tik pred ciljem: - Če se majčkeno potrudim v zadnjem tednu, bo številka na tehtnici za 30 kilogramov nižja kot prvega aprila (neee, ni šala!!!). - Počutje neprimerno boljše: nič več bolečin v križu, nič več sopihanja, potenja, pritisk se je normaliziral... samozavest je narasla... pogled v ogledalo ni več muka ampak užitek... Vsem borkam in borcem s kilogrami: splača se!!! BigDaddy
BigDaddy, čestitam. To je pa res velik dosežek. Tudi ti si mi dala dodatno spodbudo za naprej na moji poti s ciljem shujšati in nadaljevati s takim načinom prehranjevanja. Kupila sem novo tehtnico, ki je včeraj zjutraj pokazala 97,1 kg, danes zjutraj pa 96,7 kg. To je že uspeh, a ne, hehe. Zdaj pa naprej novim uspehom naproti. Moj končni cilj je nekje 75 kg. lep dan emily
Sem že enkrat šla skoz to dieto in sem shujšala v dveh mesecih osem kilogramov.Zdaj je že eno leto od tega in kile so spet tu.Rada bi spet hujšala,ampak imam problem.Ne morem se upret sladkemu,če pojem kaj močnega ,morem obvezno gor nekaj sladkega.Enostavno si ne znam pomagat.Sem že razmišljala o tem,da bi se enostavno prenažrlain potem od slabosti izbruhala.Ker vem,da bi mi potem prek prišlo.Se mi je to enkrat že zgodilo,ampak nenamerno.Sem pekla piškote,jedla malo surovo testo,ker je bilo sladko.Potem še toplo pečeno in je šlo potem po kratkem postopku vse ven.In mi je od takrat naprej samo ob misli na piškote vse minlo.Drugače pa zadnje čase veliko pijem vodo zmešano z limontusom.Svetujte mi prosim nekaj. renata69
renata69, tudi jaz se težko uprem sladkemu, ampak sedaj, ko sem v družbi teh vztrajnih punc in jih prebiram, sem dobila kar nekaj samozavesti in si rečem, da so te sladkarije samo strup za moje telo in dušo. Sedaj mi to uspeva in mi sladko sploh ni več zanimivo. Upam, da bo tudi vnaprej tako. Samo kakšen košček sadne pite ali tablica po možnosti temne čokolade in še to kot samostojen obrok. Mora nam uspeti. Zaradi našega zdravja in dobrega počutja. Lep dan. emily

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti