Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Ej Jessy6,špica!To pa je karakter da se reče.Res čestitke! Daj še meni pošlji ene dve kili tega tvojga karakterja,ker mi ga že kronično primanjkuje. Ampak zdaj pa samo pomislite,kolk po nepotrebnem se Slovenci bašemo in pitamo,da smo potem zavaljeni ko pujsi,pa jamramo kako je hudo,da ne mormo dihat. Ej,štala!Zdi se mi,da se naše življenje vse preveč suče okoli hrane,na druge dobrine pa kar pozabljamo. Čeprav si pa spet ne znam predstavljat,kako bi pogledali gostje,ki bi prišli na obisk,jaz bi jih pa povabila na en dolg sprehod,po sprehodu pa jim bi na mizo postavila eno skledo sadja in steklenico vode. No,za poizkusit bi bilo,verjetno bi se potem moje bajte na daleč izognili,hi,hi. Punce,kar naprej tako! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Neverjetno Jessy6, cel vikend zdržat ob takih norcih, mislim da si edina s tako hudim karakterjem. Saj, kakšen večer še gre, ko samo gledaš druge, sam pa se nacejaš z vodo, ampak toliko obrokov dat skoz, tega pa lahko povem da jaz ne bi zmogla. Si pa res od sile! Vse čestitke! ann
Marjetka cvetka, potem bi pa jaz začela k tebi hodit riba-ribica
stanka je napisal/a:
Ali ta kilca, ki gre dol ob vodnih dnevih, tudi vnaprej ostane v minusu? Mislim naslednje dneve, ko spet "normalno" ješ?
Ob 5 l vode, ki sem jo spila, je drugi dan tehtnica pokazala - 2 kg. Ob jedilnikih vzdrževanja B.Š.B.Š.OH, sadje bo - 1 kg 100% ostal. Torej, če boš po vodnem dnevu pravilno jedla, ti bo polovica zmanjšanja sigurno ostala. Kristalka
Hi,hi,ribica,ni problema! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Po nekaj dneh zopet dobro jutro tudi z moje strani! jessy6, ne morem mimo tega, da te ne bi pohvalila - zares si imela stresen vikend. Pri meni je bilo žal ravno nasprotno, zato se številke na tehtnici nikamor ne premaknejo. Uredu je pa to, da vsaj gor ne gredo :) Trenutno mi kaže 54 in vse bolj se mi zdi, da na morje ne bom odšla s takšno postavo kot si želim Pozdravček macadamia
Dan! A je tukaj kakšna, ki bi začela z dieto enkrat v prihodnjih dneh? Da bi skupaj? Urška
Ojla bejbe! Spet jaz. Hvala vsem za pohvale. Moja vikend zgodbica niti ni bila napisana zato, da bi me hvalile, ampak zato, da bi videle, da se da, če se hoče! damis, ti kar začni, takrat ko tebi paše. Saj smo tukaj. Ko sem jaz začela, so bile skoraj vse že 3 tedne in več na dieti. Pa to sploh ni važno. Ti se kar odloči in začni! Če boš rabila pomoč, nasvet, vzpodbudo, smo ti tukaj na voljo. Srečno! Danes imam oh dan - skuhala bom polnozrnate testenine, zraven pa gobovo in zelenjavno omakico. Za večerjo me že čaka kokosova rezina. Veste kaj? Danes zjutraj je tehtnica pokazala že 68 kg. Se vam ne zdi, da je izguba 6-ih kg malo velika za 15. dan diete? Saj se ne pritožujem. Pa vendar se bojim, da ne bi prehitro izgubila težo in bi potem doživela jo-jo efekt. Kaj ve mislite? Lepo se imejte in ne pozabite trmarit!!!! Karmen jessy6
damis je napisal/a:
Dan! A je tukaj kakšna, ki bi začela z dieto enkrat v prihodnjih dneh? Da bi skupaj? Urška
Ti kar prični, pa takoj, ne "enkrat v prihodnjih dneh", če si se tako odločila - mi smo vedno tukaj, ni važno, kdaj katera začne, saj smo končno vse na istem - piši, rada bom sodelovala. Kristalka
Oj! Damis, jaz bi pa jutri začela. Napiši, če štartava skupaj. Pinan pinan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti