Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ja, ampak to jaz prakticiram od kosila naprej šele. Jaz planiram kakšnih 8 koščkov suhega sadja za 1 obrok, in pa približno 8 jedrc pri naslednjem obroku. Odvisno kaj jem. Če jem dateljne, ki so bolj kalorični, jih vzamem enih 6. Če jem bučna semena, jih vzamem 1 pest. Pri sadnem dnevu itak ješ 5x na dan. No, tako počnem jaz. Stanka, imaš prav, tale solata direktno iz vrta je božanska. Mislim, da si jo bom privoščila za večerjo. Lep pozdrav, Karmen jessy6
joj danes imam sadni dan..pa sem tako lačna..kar pojem se mi zdi da me še bolj lačno naredi:(z vodo se nacejam da malo ublaži lakoto-...kak pa vam gre? prej sem jedla lubenico pa potem eno nektarino..za večerjo bom pa tudi menda lubenico, se mi zdi da me najbolj nasiti... žabica21
Jaz danes za zajtrk 2 rezini melone, za malico1 3dcl kozarec shake-a (zmrznjene robide in pomarančni, brez sladkorja sok), za kosilo (uh, kosilo za dol past) sem pojedla 2 breskvi, za malico2 spet 3 dcl shake iz robid in pomarančnega soka, za večerjo bom pa ... hmmm ... ali 1 jabolko ali 1 nashi. Če mi bo ratalo. ( Mam v hladilniku pripravljeno zelenjavno juhico in svežo solato z vrta, za vsak slučaj ) Zdaj mi je ok, po malici1 sem pa imela kar krizo. Si zaželela konkretnega kosila, saj sem po televiziji ravno gledala, kako si je nekdo naredil sendvič, ki bi ga jaz imela za 3 dni, v njem pa ni da ni. Pa sem najprej gledala z odprtimi usti, skoraj že brisala sline ... potem pa naglas rekla: Ah, ti kar jej! Ti boš debel, jaz pa suha! Hahaha P.S. Mislim, da tale sadni dan malce vpliva na moje razpoloženje, ker me meče sto na uro. Kaj čem. Jutri, jutri, jutri bo pa na vrsti en velik, sočen zrezek in ogromna skleda zelene solate. To bo fešta! Saj veste, brez muje se še čevelj ne obuje ... kaj šele, da jst shujšam. jessy6
Sem vedela, da ne smem planirat ... Namesto jabolka ali nashi-ja sem pojedla pest mešanega suhega sadja in čez kakšno urico še majhno konzervo koruze. Ni šlo samo s sadjem. Ampak grešila pa nisem. jessy6
Jessy6, kako boš pa rojstni dan praznovala? Imaš že kakšne načrte, ki se bodo skladali s tem načinom prehranjevanja? Pa saj družba je pomembnejša od hrane, kajne? Želim ti še veliko let in čimmanj kilogramov riba-ribica
riba-ribica, hvala hvala, ampak rojstni dan še ni čisto tukaj. Mi je pa dragi rekel včeraj: Ja, kaj pa za rojstni dan? To se boš pa pregrešila, ne? In sem lepo poračunala in videla, da imam OH dan. Torej, kakšne fajn testenince z zelenjavco bodo padle, fina solatka zraven in pa seveda tortica, ki mi pripada za večerjo. Bolje ne bi moglo izpasti, pa sploh planirala nisem. jessy6
moja kolegica ima tudi v soboto rojstni dan in bom imela tudi OH tako da bom lahko jedla tortico... zanima me pa še nekaj!v ponedeljek (18.7) mi pride 29. dan in takrat naj bi imela vodni dan a ne? inr ravno takrat imava z fantom obletnico pa sva rekla da greva na večerjo..a mislite da lahko imam še enkrat po te 4. dni(belja;škrob;OH;sadni dan)potem pa da bi imela vodni dan? da bi vodni dan premaknila za 4 dni? žabica21
Preživela sadni dan, čeprav težko. Zvečer sem pojedla nekaj lešnikov, da sem preprečila napad na hladilnik. Grešila nisem , to je glavno. Danes pa imam na jedilniku za kosilo eno lepo, slastno orado. Zraven bom pojedla velikooo skledo solate in malo zelenjave, popečene v voku. Za večerjo še ne vem. Verjetno jajčka ali dve, pečeni na zelenjavi. Ko bi vedele, kako veselim se že kosila! PS: glede na to, da imam zelo rada sadje, me prav čudi, da se ga zadnje čase ne morem najesti. Po vsakem sadnem obroku sem lačna, ne vem, zakaj. Ali mislite, da ima kaj pri tem GI? LP, Stanka
žabica21, mislim, da lahko brez težav prestaviš vodni dan za 4 dni, pri naslednjem pa glej, da bo na 29. dan. Vzemi zadevo, kot bi prve štiri dni diete imela za priprave. Stanka, jaz imam čisto enake težave. Mislim, da GI nima nič pri tem, ampak je kriva naša glava. Ker ve, da ne sme drugega, si zaželi konkretnega obroka. Kaj pa vem. Tudi jaz sem včeraj komaj zdržala, s pomočjo suhega sadja in malo konzervo koruze. Danes pa sploh nisem lačna. Če je to normalno. Za zajtrk sem se morala prav prisiliti, da pojem en nashi. Na kosilo pa še ne mislim, čeprav sem že včeraj dala iz skrinje puranji zrezek. Zraven kakšna popečena bučka in rdeča paprika in skleda zelene solate. Za večerjo pa še ne vem. Morda tudi jaz kak jajček, ali pa kos sira ali hrenovko. Danes je moj 5. dan. Izgubila sem 1,5kg. Vem, da je to večina voda, pa vseeno. Začetek je, ki me žene naprej. Najbolj pa je važno to, da se bolje počutim. Še boljše pa bo čez mesec in pol, ko bom na morju zadovoljna, sproščena, brez "trebuh not" in ponosna nase. Sem opazila, da zadnje čase zelo veliko pišem na tem forumu. To mi pomaga. Upam, da ne zamerite. Lažje je, če veš, da nisi sam. Torej, iskrena hvala! Uživajte in predvsem vztrajajte! Lp, Karmen jessy6
Hojla! Jessy6,žal ti moram povedati,da si vendarle grešila!Ja res!Grešila si pa si koruzo,ki še je izključno samo na škrobni dan,medtem ko se koruzna polenta je na oh dan. Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti