Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Tudi jaz sem preživela svoj škrobni dan. Danes je OH dan. Po dolgem času sem šla nazaj na fitnes. Zaradi svoje operacije, potem družinske gripe, pa še noric od ta malih sploh nisem mogla iti. To se mi je vleklo dobre tri mesece. Tako, da sem z velikim zagonom včeraj šla. Sedaj so tako lepi sončni dnevi, da bom potegnila ven rolarje in se s starejšo hčero šla kar lepo rolat. Toliko od mene za danes. Držite se punce. Tudi jaz grem čez dobrih 5 tednov nazaj v službo. Pa bomo videli kako bo šlo. Smejte se in lepo se imejte!! Levinjav
ojla vsem....mi gre kar dobro, sem shujšala 1kg, tako da se je tehnica ustavila na 63,9 kg....končno ne vidim, več tiste 4, ker se ni hotelo premakniti.... pelican
Zdravo sotrpine, Tudi jaz imam danes OH dan . Sem šele 3 dan na dijeti .... 2 KROG bomo videli pa pišite kaj... V mojem prvem krogu vas je bilo precej več v debatah.... sonce vabi ven... lP tejci38

Hojla,

ravnokar sem pojedla Š kosilo, danes sem veliko pila že dopoldan, tako da nisem nič kaj lačna. Nekaj riža z omako mi je ostalo za zvečer, zdaj se grem pa rekreirat - vrt, sonce...

Darja2, kako ti gre?

Lep popoldan vsem!

lp

darkad
Jaz sem pa malo žalostna, ker se mi številka na tehtnici nič ne premakne JORDI
Jordi, hvala enako. Po zelo uspešnem prvem mesecu (- 10 kg), sem sedaj (drug teden je vodni dan), na istih kg. Seveda sem v nedeljo in pon. jedla preveč, v torek zaradi slabe vesti čisto nič, razen pijače, tako da sem zbila tisti dve kili nazaj. Sedaj pa morava vztrajati, ker enkrat se bo sigurno obrnilo in to na bolje!!! Vidim, da si en teden ali dva za mano začela. Sedaj naju telo preizkuša ali misliva resno, zato ne gre nikamor. ann
Mislim da ima ann prav....jordi važno je da vztrajaš,sem s tabo. kuharca37
Ojla darkad meni gre super, že drugi dan brez grehov, sem pridna... Jedla sem riž z zelenjavo in paradižnikovo solato s fižolom in koruzo, mmmm je blo dobr. Telovadila še nisem, sem pa bila na sprehodu in z lopato v roki na vrtu... LP darja2

Ja, tudi jaz sem preživela prijeten popoldan na vrtu, super je bilo!

Grehov nobenih darja2, vidiš, da nama gre dobro!

Jordi nikar preveč , če ti kg trenutno stojijo. Sicer nisem brala za nazaj, če se ne motim, je to tvoj drugi mesec 3MD - boš videla, čez par dni bo na tehtnici že sprememba. Kot je napisala ann - telo se je navadilo na drugačen način prehranjevanja, zdaj si malce na "preizkušnji", samo ne obupat! Vztrajaj, smo s tabo! Če takole pomisliš, ne moreš vsak mesec shujšati 10 kg, bi bilo kar malo prehudo. Počasi, pa zagotovo. Jaz sem lansko leto februarja začela z 104, do konca aprila sem lepo počasi shujšala 12 kg, potem med vzdrževanjem 2 kg, od septembra do decembra spet 12, lepo počasi. Zdaj, v tem krogu upam na 9 minusa, če bo manj, tudi v redu. Ko sem začela hujšati sem si postavila za cilj, da v treh letih pridem čim bližje 60im kg, verjamem v uspeh. No, da ne bom preveč pametovala...

OH kosilo jutri: polnozrnate testenine, paradižnikova omaka, zelena solata, za večerjo jabolčni zavitek in seveda veliko vode z limono.

Lep večer vsem in uspešen jutrišnji dan!

Lp

darkad
moja teža miruje. sicer sem bolj proti koncu diete in ker sem si jo malce priredila, tudi kakšnih večjih izgub ni bilo za pričakovati. drugi teden naj bi jo zaključila, a se bom teh dni držala do praznikov, po praznikih bom pa prešla na vzdrževanje. me pa zanima, če je še katera v zadnjem Nedeljskem zasledila reklamo o HAFESAN izdelkih in kaj misli o njih? sicer naša spletna stran še ne deluje, avstrijska pa. klavdija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti