Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! No,jaz sem dala potico pravkar v pečico. Prazniki,prazniki,samo da se dobro je in pije. Punce,ne se preveč sekirat,če se boste te dni malce pregrešile.Po praznikih si privoščite kakšen dan ali dva sadja in zelenjave,pa še kakšen dolg sprehod,pa bo. Držite se in veselo praznovanje vam želim. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Pozdravljene(i) ločevalke A je katera mogoče na vzdrževanju po 3MD. Jaz sem namreč končala 1. krog pa me zanima, kakšne jedilnike si sedaj sestavljate in vrstni red B,Š,OH,S... LP Kristalka
ojla!!! evo sem 1 teden na dieti in se mi že dobro pozna tako na hlačah kot na koži, ki je postala sijoča in lepša...vsi so opazili, da sem shujšala, še posebno moj mož, ki pravi, da se mi je moja tazadnja dobro zmanjšala... včeraj sem prišla na en hrib, hoje je bilo za dve uri, ampak sem zdržala, kar je zame uspeh... pelican
Živijo!! Jezt sem spet nazaj!! Začenjam svoj drugi krog 3MD diete. Držite pesti zame!! Lep pozdrav! Levinjav
Oj levinjav tudi jaz se pripravljam na drugi krog pa mi kar ne rata pa ne rata. Mogoče bi mi pa zdaj, a si danes začela. No jaz sem danes že grešila tako da spet ne bo nič. No se pa res moram pohvalit, da od mojih 30 kil minusa nisem dobila nazaj niti ene. darja2

No, pa se spet malo oglasim. Veliko noč sem preživela, sicer malo sem grešila, vendar sem se tako slabo počutila, da me je kaj hitro minilo basanje s hrano. Danes je 41 dan in je šlo dol 10 kg.

Bravo darja2. Držim še pesti zate in seveda za druge.

JORDI

Dober večer!

Tudi jaz se vam ponovno pridružujem - jutri bom začela s tretjim krogom - darja2, če si za to, lahko začneva skupaj. Na koledarju je že vse označeno, v glavi tudi...

Že prejšnji teden sem začela z jutranjo hojo - 3km, počasi pridobivam kondicijo.

Vsem čestitam za uspehe in vse dobro tudi naprej!

Lep pozdrav,

darkad
Zdravo punce, oglašam se po dolgem času. Lansko leto sem približno takle čas zaključila 1 krog 3MD . Do letos sem se ponovno zredila .... ( 10 kg) VIŠEK VSEGA Od včeraj sem na dieti. Bomo videli .... Ali je še katera začela včeraj. Da si pomagamo, se spodbujamo...Danes je moj ŠKROBNI dan. Lp tejci38 tejci38
Ok darkad sem za to. Danes je moj prvi dan. Ravno sedajle sem si dva jabolka privoščila. Za kosilo pa mesek in solatko. Upam, da nama bo uspelo in vsem ostalim tudi. LP darja2
dobrodošli novi -stari 3mdjevki. Tudi jaz imam danes B dan, pravkar sem pohrustala ananas, za kosilo bo pa regrat s trdokuhanimi jajci. Zvečer si bom najbrž privoščila jogurt - ni čisto po predpisih, ampak mi je to prežka hrana, sploh, ker pred 19.30 ne bom utegnila jesti. moram priznat, da me motivira, ko katera piše, kaj bi jedla, ker jaz bi danes recimo fulll jedla riž z zelenjavo in solato, jutri, ko bi morala, bom pa vsa poklapana razmišljala, kaj naj jem. Ko prebiram, kaj jeste, dobim še kakšno novo ali pozabljeno idejo. Kje pa je moja kompanjonka Bessy??? uSPEŠNO HUJŠANJE. pa izkoristite sončne dni za malo miganja, da bo špehec pobegnil ;) LP tabina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti