Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Vauuuuu, Tejčica, kakšnega junaka ste pa vi kupili Čestitam mladi družini, naj vam bo Vid za srečo in veselje, naj zdravje se nikdar mimo ne pelje, pa sestrica naj ga rada ima, kakor le ona zna.

jankica
Tejčica, tebi in družini iskrene čestitke, vašemu korenjaku Vidu pa vse lepo! bonaca
Tejčica,čestitkeeeeeeeeee! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Tejčica, čestitke tudi od mene. Pravega korenjaka imaš!!!!!!!!!!!!!!! Encijan in tebi pa veliko veselja v vlogi novih mamic!!!!!!!!! claudia12

Moram še jaz čestitati našim mamicam.

Najprej Encijan, uživaj ob tvoji mali Špelci. Vsem veliko zdravja in veselja, pa seveda sreče v življenju.

Tejčica tebi pa seveda enako. Si pa spravila na svet res pravega korenjaka.l

Gobica
NO, pa se vam spet oglašam. Meni gre dieta super. Sem se 12 dan tehtala in je bilo 6 kg man. Sedaj pa do 30 dne nič tehtanja. Počutim se odlično, lačna nisem, imam pa čudne želje po hrani, ki jo prej nisem jedla. Zanimivo. Doma me vsi podpirajo in navadili so se že, da mi ne ponujajo hrane. In ni mi težko reči ne, tudi če mi že kdo kaj tišči pod nos. Tudi orbitrek gonim. Sicer se vodni dan približuje z veliko hitrostjo in me je kar malo strah. Pa upam, da bo šlo. Saj sem že pregledala, da je na četrtek. Še sreča, da ni kakšna nedelja. Vsem enakim meni lep pozdrav in veliko volje in izgubljenih kiligramov še naprej. JORDI
Lep pozdrav! ČESTITKE Encijan in Tejčica. Želim vama veliko lepih trenutkov ob vajinima angelima. Ja, moj prvi vodni dan bo danes teden. Sploh ne upam stopit na tehtnico, ker se tak počutim kot da sem vse dobila nazaj. Res je da od petka nisem dosti spila, ker me je grlo tako bolelo da niti požirat nisem mogla. No danes pa grem pogumno naprej in sama sebe bodrim, da bo po vodnem dnevu 4 kg manj. RESNIČNO UPAM. Upam tudi da se bo vreme popravlo, da bom lahko začela kolesarit. Zdaj še imam v četrtek en izpit potem pa veselo na kolo. Škoda da orbitrka nimam. No punce pogumno naprej. JORDI ta četrek imaš vodni dan ali naslednji teden? Sem vesela zate, da ti uspelo sklatit že 6 kg. PA PA Pozdrav Špelci in Vidu (pravi korenjak) tocka
tocka, moj vodni dan je 29.3. JORDI
Živijo vsem,spet se jaz malo oglašam. Najprej Tejčici čestitam, uživaj ob malem sončku kolikor se da, ti trenutki so nepozabni. Glede moje diete pa tako-tako. Malo me hoče miniti, ker mi sedaj že skoraj teden dni drži ista teža. Ne vem zakaj, ker jem enako kot prej.Sem dobila CD za pilates, da bom vsaj malo migala, ker sem za telovadbo kar malo lena. Sem pa že ves čas diete kronično zaspana, tako da me zvečer zmanjka, ko se samo usedem na kavč. A je mogoče imela katera probleme z menstruacijo med dieto? Ta mesec jo kar nimam, pa me skrbi če je kaj narobe, ker se mi pri prejšnjem hujšanju to ni dogajalo.Vem, da so ene tarnale, da se jim je zmešal ritem, enim pa uredil. Toliko za danes, imejte se lepo, uživajte, čeprav je bolj čudno vreme. LP Rmeli
Živjo. Sem nova na kulinariki in nova pri 90 dnevni ločevalni dieti. Začela sem 8 marca. Teža 67,2 kg danes imam 65,8. Moram priznati, da se držim poteka prehranjevanja, s tem da nikoli nikjer ne jem zraven kruha, ker se že prej najem, pa tudi juhce že včasih ne morem več spit. Upam da si ne delam prevelikih porcij :). Je za toliko časa načina prehranjevanja normalno da sem zgubila samo slabe 2 kilce. Hvala če mi bo katera odgovorila. Lep dan lucijastarina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti